Український стрім став №1 на Twitch: блогер Leb1ga зібрав майже 8 млн грн на армію

16 липня 2023 року український блогер Михайло Лебіга (Leb1ga) провів збір на Twitch на безпілотники «Сич» для армії. За кілька годин стріму Leb1ga вдалося зібрати більше 8 млн грн.

  • Стрім йшов майже 8 годин. Первинною метою було зібрати 2 658 000 грн на один такий безпілотник, але за підсумками зборів сума втричі перевищила ціль. Лише за першу годину вдалося зібрати більше 3 млн, а за підсумками усього збору — більше 8,3 млн грн.
  • За словами самого блогера, після години трансляції цей стрім вийшов у топ-1 на Twitch у світі. Під час стріму Leb1ga та підписники жартували, що наступний збір буде на F-16 або на «ядерку».
  • Показово, що це саме українськомовний стрім, який став номером один не лише в Україні, а глобально на усій платформі.

«Зараз четверта ранку і наш збір закрито. Тут зараз 6000 людей в четвертій ранку в понеділок. Для мене це — один із кращих днів у моєму житті. Ви — кращі люди, яких я бачив. Цей збір — це показник тим людям, які не використовують ресурс, не роблять, що могли би робити», — сказав блогер.

  • Михайло Лебіга — популярний український блогер та тіктокер. Він часто стрімить ігри в Dota 2 або коментує реаліті-шоу. На Twitch у нього — 134 000 підписників.
Ольга Карпенко: Редактор AIN.UA, працює у видані з 2012 року. Як жартує сама Ольга, вона "пише про стартапи з того часу, коли ще слова такого не було". Спеціалізація — знайти цікаву історію і розпитати всіх, щоб максимально широко і зрозуміло подати матеріаіл. Для зв'язку: Пошта | Facebook | LinkedIn
Related Post