Український стрім став №1 на Twitch: блогер Leb1ga зібрав майже 8 млн грн на армію

Читати на RU

16 липня 2023 року український блогер Михайло Лебіга (Leb1ga) провів збір на Twitch на безпілотники «Сич» для армії. За кілька годин стріму Leb1ga вдалося зібрати більше 8 млн грн.

  • Стрім йшов майже 8 годин. Первинною метою було зібрати 2 658 000 грн на один такий безпілотник, але за підсумками зборів сума втричі перевищила ціль. Лише за першу годину вдалося зібрати більше 3 млн, а за підсумками усього збору — більше 8,3 млн грн.
  • За словами самого блогера, після години трансляції цей стрім вийшов у топ-1 на Twitch у світі. Під час стріму Leb1ga та підписники жартували, що наступний збір буде на F-16 або на «ядерку».
  • Показово, що це саме українськомовний стрім, який став номером один не лише в Україні, а глобально на усій платформі.

«Зараз четверта ранку і наш збір закрито. Тут зараз 6000 людей в четвертій ранку в понеділок. Для мене це — один із кращих днів у моєму житті. Ви — кращі люди, яких я бачив. Цей збір — це показник тим людям, які не використовують ресурс, не роблять, що могли би робити», — сказав блогер.

  • Михайло Лебіга — популярний український блогер та тіктокер. Він часто стрімить ігри в Dota 2 або коментує реаліті-шоу. На Twitch у нього — 134 000 підписників.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук