GlobalLogic придбала австралійську фірму Katzion

Українська компанія GlobalLogic оголосила про успішне завершення угоди з придбання інженерної фірми Katzion, спеціалізується на додатках для автомобільної промисловості, йдеться на сайті компанії. Вартість угоди нині не розголошують.

  • Заснована у 2017 році у Сіднеї, Австралія, Katzion швидко перетворилася на провідного постачальника спеціалізованих послуг для автомобільної промисловості з великим акцентом на технологічних рішеннях у CRM-консалтингу, оцифровуванню, автоматизації та підключених системах.
  • Ця стратегічна угода дозволить GlobalLogic розширити можливості в секторі мобільності та зміцнить свою присутність в Австралії/Азійсько-Тихоокеанському регіоні, Іспанії та на Близькому Сході.
  • Крім того, завдяки Katzion GlobalLogic зможе запропонувати нові лінії послуг. Вони зосередяться на прямих покупцях, допомагаючи автомобільним компаніям сфокусуватися на клієнтах упродовж усього життєвого циклу автомобіля.

Згідно з угодою, Katzion стане дочірньою компанією GlobalLogic, продовжуючи працювати зі своїм дійсним керівництвом і персоналом. Умови угоди залишаються конфіденційними.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук