NovaPay запускає власний мобільний застосунок та віртуальну картку

Українська фінтех-компанія NovaPay, що входить до групи «Нової пошти», випустила бета-версію власного мобільного застосунку. Про це повідомляють на сайті фінансового сервісу.

  • За допомогою застосунку українці зможуть відкрити платіжний рахунок, оформити віртуальну картку та одразу почати нею користуватись. Лімітована бета-версія вже доступна для завантаження у Google Play.
  • Застосунок дозволяє виконувати різноманітні фінансові операції, такі як перекази на картки та рахунки, сплата за послуги «Нової пошти», оплата комунальних послуг, штрафів, податків та інших витрат. У користувачів є можливість випуску пластикових платіжних карток NovaPay від MasterCard.
  • Користувачі також отримують можливість оплачувати послуги «Нової пошти» та отримувати 20% вигоди, яку можна використовувати для подальших відправлень та отримання посилок.

Почати користуватись застосунком можна після реєстрації за допомогою «Дії», а скоро й у відділеннях «Нової пошти». Також через застосунок можна замовити пластикову платіжну картку та отримати її у найближчому відділенні чи поштоматі.

Наразі відкриття рахунку, його обслуговування, всі платежі, перекази та зняття готівки до 100 000 грн – безплатні.

Поки доступні лише внутрішньодержавні платежі і перекази, карткою NovaPay наразі неможливо розрахуватись за кордоном.

NovaPay планує розширювати функції свого мобільного застосунку.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук