Український хмарний оператор UCloud отримав атестат відповідності на хмари за кордоном

UCloud, найбільший український хмарний оператор, отримав атестат відповідності КСЗІ (Комплексна система захисту інформації), повідомили AIN.UA в компанії. Це стосується усіх локацій у чотирьох датацентрах, де розміщене обладнання, а саме в Польщі та Україні.

  • У компанії кажуть, що UCloud став першим на ринку українських хмарних операторів, який отримав атестат для своїх хмар, розміщених за кордоном.
  • Атестат підтверджує, що збереження клієнтських даних відповідає вимогам законодавства та українським галузевим стандартам, що пов’язані із захистом інформації.
  • Також КСЗІ дозволяє компанії співпрацювати з деякими галузями, що зберігають конфіденційні дані користувачів, наприклад, з державним сектором.
  • UCloud також володіє міжнародними сертифікатами ISO 27001, 27701, 9001, які поширюються і на польський сегмент компанії. Ці сертифікати підтверджують високий рівень інформаційної безпеки та мінімізують ризики витоку даних.

Окрім отримання атестата КСЗІ, UCLOUD збільшили пропускну здатність каналів на маршруті Київ-Львів до 200G і Київ-Франкфурт до 100G. Це дає клієнтам компанії більше можливостей для резервування інформації та її відновлення, а також значно пришвидшує передачу даних між ними та датацентрами в Європі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук