Новий формат від барів Konteyner з куркою гриль — розпитали власників про інвестиції, окупність та плани на майбутнє

07 лютого, 2025, 11:45 1658
Новий формат від барів Konteyner з куркою гриль — розпитали власників про інвестиції, окупність та плани на майбутнє

Мережа пивних барів Konteyner запускає новий проєкт стритфуду Chicken Konteynered. AIN розпитав у власників мережі деталі запуску. 

Що таке Chicken Konteynered?

Це формат стритфуду з куркою гриль та сайдами. Першу локацію офіційно відкривають 8 лютого о 14:00 у межах вже існуючого закладу Konteyner у Києві на вулиці Велика Васильківська, 41. Раніше проєкт працював у тестовому режимі на цій же локації.

«Chicken Konteynered — це не просто ще один заклад, а сміливий експеримент з добре знайомим продуктом, який отримав нове життя. Це гастроформат, що поєднує простоту та якість, а головним героєм став улюблений багатьма продукт — курка гриль», — розповідають у команді.

У меню буде ціле або половина курчати з соусами та сайдами, інші страви з курки — на кшталт стріпсів або тако з куркою, а також фалафелі та кульки з халапеньо.

 

Скільки інвестували в запуск?

У запуск проєкту інвестували приблизно $10 тисяч, розповідає співзасновник Konteyner Олександр Сірий у коментарі AIN

Окупити ці інвестиції планують за 6-8 місяців. Тестовий режим перед запуском тривав місяць.

«Не хотіли поспішати, щоб максимально налаштувати всі процеси до повноцінного запуску з доставками. У процесі тестового режиму жоден продукт не зазнав кардинальних змін. Десь допрацювали подачу продутку, десь баланс смаків доводили до необхідного рівня», — додає Олександр Сірий.

Які плани на майбутнє?

Надалі команда Konteyner думає над тим, щоб відкрити окремий заклад з куркою-гриль без привʼязки до пивного меню.

Планують також запустити мобільні поп-апи. Такі локації можуть зʼявитися на фестивалях та подіях у Києві вже у 2025 році.

Читайте також: Як відкрити бар Konteyner по франшизі

Читати більше