Мережа пивних барів Konteyner запускає новий проєкт стритфуду Chicken Konteynered. AIN розпитав у власників мережі деталі запуску.
Що таке Chicken Konteynered?
Це формат стритфуду з куркою гриль та сайдами. Першу локацію офіційно відкривають 8 лютого о 14:00 у межах вже існуючого закладу Konteyner у Києві на вулиці Велика Васильківська, 41. Раніше проєкт працював у тестовому режимі на цій же локації.
«Chicken Konteynered — це не просто ще один заклад, а сміливий експеримент з добре знайомим продуктом, який отримав нове життя. Це гастроформат, що поєднує простоту та якість, а головним героєм став улюблений багатьма продукт — курка гриль», — розповідають у команді.
У меню буде ціле або половина курчати з соусами та сайдами, інші страви з курки — на кшталт стріпсів або тако з куркою, а також фалафелі та кульки з халапеньо.
Скільки інвестували в запуск?
У запуск проєкту інвестували приблизно $10 тисяч, розповідає співзасновник Konteyner Олександр Сірий у коментарі AIN.
Окупити ці інвестиції планують за 6-8 місяців. Тестовий режим перед запуском тривав місяць.
Які плани на майбутнє?
Надалі команда Konteyner думає над тим, щоб відкрити окремий заклад з куркою-гриль без привʼязки до пивного меню.
Планують також запустити мобільні поп-апи. Такі локації можуть зʼявитися на фестивалях та подіях у Києві вже у 2025 році.
Читайте також: Як відкрити бар Konteyner по франшизі