Користувачі Bing тепер мають повний, безкоштовний доступ до моделі GPT-4. Що ще додали

Microsoft відкрила доступ до AI-чатбота в Bing з підтримкою GPT-4 для широкої аудиторії. Крім того, як повідомляє Cointelegraph, компанія також анонсувала низку нових функцій для свого чат-бота, включно з обробкою зображень, збереженням історії чатів та підтримкою плагінів.

Що нового з’явилось в AI Bing?

  • В Bing з’явився GPT-4. Найголовнішою серед змін є те, що користувачі Bing тепер мають повний, безкоштовний доступ до моделі GPT-4 — тієї версії штучного інтелекту, за доступ до якої користувачі OpenAI мусять купувати платну підписку «Plus» ChatGPT.
  • Відповіді із зображеннями. Microsoft навчила свого чат-бота Bing відповідати на запити з використанням зображень. Мультимодальна підтримка дозволить чат-боту Bing генерувати відповіді, які містять поєднання тексту, зображень і відео. Він також матиме можливість генерувати діаграми та графіки, що може дати йому перевагу над ChatGPT.
  • Зберігання чатів. Користувачі також матимуть доступ до своєї повної історії чатів, а для тих, хто користується браузером Edge, буде можливість переміщувати чати на бічну панель, щоб продовжувати перегляд та розмову навіть на іншому пристрої. Microsoft каже, що ця функція буде реалізована «незабаром». У майбутньому, згідно з публікацією в блозі, Bing навіть зможе посилатися на попередні сеанси під час взаємодії з користувачами.
  • Плагіни сторонніх розробників. Незабаром Microsoft вбудує плагіни сторонніх розробників у чат Bing, створивши платформу для розробників. Наприклад, якщо пошукова видача містить рекомендацію ресторану, Bing зможе використовувати OpenTable, щоб підібрати зручний час та забронювати столик через чат. Деталей в Microsoft не розкрили, проте зазначили, що вже співпрацюють з OpenTable, Wolfram Alpha та OpenAI у цій галузі.

Списку очікування немає, як отримати доступ?

Для українських користувачів, котрі користуються Edge, чат-бот Bing уже доступний. Щоб ним скористатися, потрібно лише відкрити пошуковик за посиланням та натиснути на іконку Bing в правому верхньому куточку браузера.

Нові функції не вимагатимуть жодних покупок чи підписок, хоча користувачам знадобиться безкоштовний обліковий запис Microsoft. Крім того, в сторонніх браузерах, що не належать компанії Microsoft штучний інтелект також поки недоступний.

Чому це цікаво?

Нові оновлення Microsoft Bing викликають багато запитань, щодо можливої конкуренції з безпосереднім розробником GPT — компанією OpenAI. Послуги OpenAI з отримання доступу до тієї ж моделі GPT-4 називається ChatGPT Plus коштує $20 на місяць. Крім того, ChatGPT Plus наразі не пропонує створення зображень, веб-пошук або підтримку сторонніх плагінів.

Незрозуміло, як Microsoft і OpenAI мають намір збалансувати свої відповідні пропозиції. Експерти в соціальних мережах висловили збентеження щодо того, що виглядає як конкуренція за користувачів, оскільки компанії фактично об’єдналися після того, як Microsoft інвестувала 10 мільярдів доларів у OpenAI.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук