500 грн на рахунок за покупки онлайн: як Vodafone забарвлює ваш карантин

812

В умовах карантину найскладніше – обмежена можливість зустрічатися з рідними та близькими, тому так важливо підтримувати зв’язок доступними способами. Компанія Vodafone попіклувалася про те, щоб ви завжди були на зв’язку, і до кожної покупки додає поповнення мобільного рахунку до 500 грн. Акція діє з 09 квітня до 31 травня 2020 в інтернет-магазині Vodafone, а також у мережі офлайн-магазинів.

Винагороду отримують усі учасники акції. Стати учасником можна, купивши один із акційних гаджетів у інтернет-магазині Vodafone. В рамках акції можна придбати ноутбуки, роутери, телевізори, навушники, портативну акустику і гарнітури, екшн-камери і багато інших гаджетів, навіть робот-пилосос.

Сума бонусного поповнення залежить від пристрою який ви обрали. 100 гривень можна отримати при купівлі, наприклад, навушників, екшн-камери чи смарт-годинника. 500 гривень – за телевізор чи ноутбук. Повний перелік товарів із бонусом у 100 гривень можна побачити тут, з бонусом у 500 грн – тут.

Крім того, при замовленні від 500 грн Vodafone забезпечує безкоштовну адресну доставку. 

Акція діє до 31 травня 2020 в інтернет-магазині, а також у офлайн-магазинах Vodafone за умови наявності акційного товару. Офіційні правила акції – за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск