Приховати фото на смартфоні: 7 секретних додатків, що дають змогу приховати пікантний контент

Читати на RU

Відтоді, як у смартфонах з’явилися хороші фотокамери, люди роблять селфі. Але коли флірт по SMS із вашою зазнобою завершено, не хочеться, щоб пікантні фото, якими ви обмінювалися, потрапили комусь на очі. А тим паче не хочеться, щоб хто-небудь ненавмисно натрапив на те саме селфі, коли ви в дзеркалі намагалися закарбувати свої спокусливі форми в їхньому первозданному вигляді. Щоб переконатися, що ці фотографії не будуть потім використані проти вас, краще видаліть їх або поставте на телефон надійний пароль. Утім, є й альтернативні варіанти – причому, відразу сім. AIN.UA зібрав 7 секретних додатків, що дають змогу приховати фото інтимного характеру на смартфоні.

Private Photo Vault

Безкоштовний застосунок для iOS дає змогу ховати ваші пікантні фото в спеціальних альбомах, захищених паролем. Крім того, додаток має дві додаткові функції. По-перше, він повідомить вам про спроби увійти до вашого секретного альбому, а заодно сфотографує цю людину так, що вона не помітить, і збереже її GPS-координати. Таким чином, ви зможете дізнатися, хто цікавився вашими секретами. По-друге, ви зможете налаштовувати індивідуальний пароль для кожного альбому.

Скрыть фото-1

Gallery Lock Lite

Цей додаток для Android-пристроїв дає змогу робити іконку додатка невидимою. Таким чином, стороння людина навіть не запідозрить, що на вашому смартфоні є щось секретне. Щоб зайти в додаток, потрібно набрати на телефоні «зірочку», свій пароль і натиснути «зателефонувати». Також після трьох невдалих спроб додаток сфотографує будь-кого, хто спробує зламати шифр.

Безкоштовна версія дає змогу заховати обмежену кількість фотографій, а ще в ньому є реклама. Можна купити Pro-версію за $4,25.

Скрыть фото-2

Best Secret Folder

Іконка програми ховається під непомітним ярликом «Мої Утиліти», і навряд чи хтось здогадається, що за «утиліти» там насправді містяться. Ви можете встановити на папку пароль, надіслати його собі по email або написати підказку. Але майте на увазі – якщо ви забудете свій пароль, відновити його буде вже неможливо.

Цей безкоштовний застосунок для iOS також уміє непомітно фотографувати вторженців і записувати їхнє місцезнаходження. Також є можливість експортувати ваші секретні фото в хмару, наприклад, Dropbox, Google Drive та інші.

Скрыть фото-3

KeepSafe

Цей додаток безкоштовно доступний як для iOS, так і для Android-пристроїв. Якщо вам достатньо базового захисту для ваших фото та відео-матеріалів, він вам підійде. Після імпорту «особливих» фотографій у додаток, видаліть їх із галереї, оскільки додаток не видаляє їх автоматично.

Щоб отримати додаткові функції, на кшталт підроблених PIN-кодів, сповіщень про спробу злому та окремих паролів для різних альбомів, доведеться апгрейдити застосунок до преміум-версії.

Скрыть фото-4

KYMS

Іконка цього додатка для iOS-пристроїв маскується під калькулятор, причому цілком функціональний. А щоб проникнути в папку з секретними фото, потрібно ввести 4-значний PIN і знак рівності. Поряд з фотографіями, тут можна зберігати PDF-файли, текстові документи і файли, а також презентації PowerPoint.

У KYMS можна завантажувати файли з комп’ютера, камери та інтернету. Він також підтримує Wi-Fi, тож ви зможете легко синхронізувати ваші колекції між пристроями.

Скрыть фото-5

Vaulty

На додаток до захисних функцій, цей Android-додаток допоможе вам редагувати ваші фото, сортувати і фільтрувати файли, а також створювати набори під різними паролями. Vaulty сховає не тільки фото, а й відео. Тут є і функція з виявленням вторженця – ви отримаєте фото будь-кого, хто неправильно введе пароль. Якщо ви втратите свій телефон, то зможете відновити ваші приховані фотографії.

Додаток безкоштовний.

Скрыть фото-6

PhotoVault

PhotoVault відрізняється від інших тим, що в ньому є приватні та загальні галереї. У перших знаходяться секретні матеріали під захистом пароля, а в других – всі інші фото, які доступні будь-кому. Ви самі можете встановити для програми видимий або невидимий режим.

Додаток доступний для пристроїв на платформі Android. Якщо ви хочете приховати не тільки фото, а й відео, вам більше підійде платна версія за $1,50.

Джерело: Mashable

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук