Коворкінги Києва – 10 м для віддаленої роботи

Читати на RU

Сьогодні віддалена робота в Україні стає звичною – дедалі більше молодих підприємців віддають перевагу над одноманітними офісами креативним просторам і коворкінгам у так званих антикафе, а дехто працює навіть із ресторанів і музеїв. Минулого року ми писали про такі місця в Києві, однак відтоді вибір значно збільшився. Тож сьогодні AIN.UA зібрав коворкінги Києва та концептуальні місця, в яких можна креативно попрацювати і поспілкуватися з однодумцями.


У 2021 році редакція AIN.UA оновила цей текст. Ми додали до списку ще кілька коворкінгів і антикафе, які чудово підійдуть для віддаленої роботи.


Коворкінги Києва

Data Hub (на Палаці спорта)

коворкинги киева-1
Коворкінги Києва

Контакти

UNDERHUB

коворкинги киева-2
Коворкінги Києва

Контакти

Creative Quarter — Gulliver

коворкинги киева-3
Коворкінги Києва

Контакти

Beauty Hub

коворкинги киева-4
Коворкінги Києва

Контакти

Bazis Coworking

коворкинги киева-5
Коворкінги Києва

Контакти

#ПеремогаSpace

коворкинги киева-6
Коворкінги Києва

Coworking Platfoma Leonardo

коворкинги киева-7
Коворкінги Києва

Контакти

IZONE creative Community

Коворкінги Києва

Контакти

Smartville

Адреса: бул. Шевченка, 36 А, 3 поверх

Графік роботи: з 9:00 до 23:00 без вихідних

Ціни: 36 грн за першу годину і 18 грн за всі наступні. Також у коворкінгу діє акція: абонемент на коворкінг можна купити за 999 грн і відвідувати його безлімітно протягом місяця, однак при цьому фіксованого місця не пропонується – де вільно, там і присів.

У smARTville можна відпочивати, працювати, брати участь у різноманітних заходах та організовувати власні. Це, насамперед, притулок творчих людей. Навіть будинок, у якому знаходиться коворкінг, має свою романтичну історію і побудований у самому серці Києва 1873 року за проєктом архітектора В.Ніколаєва. Тут є конференц-зали, в яких можна проводити ділові зустрічі, а також арт-галерея, місця для проведення концертів і кінопоказів та багато іншого.

Простір запустився цього літа і до осені працював у тестовому режимі – сюди можна було прийти безплатно, спілкуватися з друзями і користуватися Wi-Fi.

Mr.Bukovski

Адреса: вулиця Льва Толстого 11/61

Графік роботи: з 10:00 до 21:00 без вихідних

Ціни: 15 грн за першу годину і 10 грн за всі наступні. П’ятигодинний абонемент – 40 гривень. А тому, хто приведе із собою трьох друзів, відпочинок в антикафе – безкоштовний. За репост будь-якої новини зі сторінки закладу у «ВКонтакте» Mr.Bukovski дарує годину безкоштовно.

Назване на честь знаменитого американського літератора кінця XX століття Чарльза Буковскі, це антикафе – це величезна бібліотека, адже працює на базі книжкового магазину «Літера». Усі книги тут можна вільно читати, а за бажання купити. При цьому, антикафе обіцяє знижку в 11% від вартості книги в магазині. Тож для книгоманів Mr.Bukowski може стати справжнім раєм. Окрім книжок, у коворкінгу є понад 30 популярних настільних ігор (є навіть «Гра престолів”).

Антикафе зовсім «свіже» – відкрилося цього понеділка, 8 грудня. Звідси так багато акцій, зокрема й роздача безкоштовних годинників.

«Бергамот»

Адреса: вул. Смоленська, 3 (вхід з двору, цокольне приміщення)

Графік роботи: Цілодобово

Ціни: 12 грн за годину. Абонемент – 60 грн за 10 годин. Нічний абонемент – 45 грн за вісім годин (купити можна з 23:00).

«Бергамот» побудований за принципом традиційного антикафе – тут можна посидіти в інтернеті, випити чаю та кави, безоплатно перекусити солодощами та кондитерськими виробами (тобто задарма). У «Бергамоті» регулярно грають у «Мафію», дивляться фільми та проводять конкурси. А ще тут є бонусна програма – за різні послуги антикафе (допомога співробітникам, подарунок настільної гри тощо) клієнти отримують бали, накопичуючи які можуть заощаджувати на своєму дозвіллі в закладі.

Беседниzzа

Адреса: пров. Т. Шевченка, 7/1, метро «Майдан Незалежності» та вул. Жилянська, 5 б

Графік роботи: з 10:00 до 23:00 без вихідних

Ціни: 34 грн – перша година і 18 грн кожна наступна.

У «Беседниzzа» можна принести з собою піцу або замовити суші прямо на місце, а на кухні заварити чай і пригоститися печивом. Також в асортименті є узвар, какао і лимонад – усі напої та частування безкоштовні. Кімнати в просторі різнопланові – можна попрацювати в шкіряному кріслі за журнальним столиком або зручно розташуватися в кріслі-мішку. Крім Wi-Fi антикафе пропонує повний набір функцій – настільні ігри, кінозал, бібліотеку та велику конференц-залу для ділових зустрічей.

«Времени вагон»

Адреса: вул. Мишуги 12, метро «Позняки»

Графік роботи: Понеділок – четвер: 8:30 – 23:00. П’ятниця: 8:30 – до останнього клієнта. Вихідні: 10:00 – до останнього клієнта.

Ціни: перша година – 30 грн, далі похвилинна тарифікація – 0,33 коп за хвилину. 8 годин – 80 грн, повний день – 130 грн (з 8:30 до 23:30). Місце в коворкінгу потрібно займати, і коштує воно 115 грн за 8 годин. Місяць по 8 годин щодня обійдеться в 1600 грн.

Креативний простір на Позняках «Времени вагон» пригощає чаєм, кавою, джемами, печивом і тостами. Тут є парковка і прокат велосипедів, а постійним клієнтам пропонується скринька для особистих речей. Заклад співпрацює з Advice Wallet, за допомогою якого можна брати участь у бонусних програмах. Є тут і різноманітні ігри, причому не тільки настільні та комп’ютерні, а й на Хbox.

FreeSpace PAUSE

Адреса: вул. Володимирська, 69

Графік роботи: з 10:00 до останнього клієнта

Ціни: перша година – 39 грн (з 1 січня – 45 грн), далі похвилинна тарифікація.

FreeSpace Pause стане знахідкою для геймерів, оскільки воно позиціонує себе як ігровий простір. Тут пропонують зіграти в улюблені Fifa 2014 або ж Killzone на Sony Play Station 4, проводять чемпіонати з Mortal Kombat, Just Dance та інших ігор, а також надають великий асортимент настільних ігор. Утім, у коворкінгу можна спокійно попрацювати в перерві між чемпіонатами. Тут у розпорядженні клієнтів офісна техніка, швидкісний інтернет, тиша і затишок.

«5 комнат»

Адреса: вул. Червоноармійська 6 (вхід через арку)

Графік роботи: з 10:00 до опівночі.

Ціни: перша година – 20 грн, наступні години 15 грн.

Незважаючи на те, що антикафе називається «5 кімнат», у розпорядженні відвідувачів тут лише три зали, зате просторі. Безкоштовний WiFi, бібліотека, ігротека, кінозал і безкоштовні частування самі собою зрозумілі. Подейкують, сюди можна приносити алкоголь, хоча хіба можна пити на роботі? Ще тут проходять літературні вечори і грають у «Мафію».

Сам по собі заклад не надто відрізняється від собі подібних, але успішно конкурувати йому допомагає зручне розташування неподалік від Бессарабської площі і досить демократичні ціни.

LifeZone

Адреса: Бессарабська площа, ТЦ «Метроград», мінус другий поверх, вхід через інтернет-кафе ASUS CyberZone

Графік роботи: Цілодобово, технічна перерва з 7:00 до 9:00

Ціни: 15 грн на весь день

Креативний простір LifeZone побудовано на базі комп’ютерного клубу, в якому збираються геймери з усієї столиці. Інтер’єр закладу досить строкатий, тут буває шумно і багатолюдно, але для тих, хто вміє абстрагуватися від усього навколишнього світу, такий варіант підійде. Особливо з огляду на те, що працювати в інтернеті тут можна хоч увесь день за одноразову плату в 15 грн. Потрібно тільки принести з собою ноутбук.

«Каб!нет»

Адреса: вул. Нагірна, 8/32 – вхід з двору

Графік роботи: з 9:00 до 6:00

Ціни: перша година безкоштовно, далі 50 грн за все перебування до 18:00. 70 грн – вечір (18:00 – 23:00), 80 грн – ніч, 200 грн – доба. Місячний абонемент – 1000 грн.

Заклад відкрився без малого рік тому. У «Кабінеті» пропонують усі ті ж самі послуги, що й в інших антикафе Києва, однак за чай і печиво тут потрібно платити, хоч і небагато – 5-10 грн (за таку кількість, яка у вас влізе). А ще в закладі є фотостудія, тож якщо вам чи вашому проєкту потрібно зробити портфоліо, далеко ходити не доведеться.

«Атом»

Адреса: вулиця Анни Ахматової, 35б, Дарницький район

Графік роботи: у будні та в неділю з 11:00 до 23:00, у п’ятницю та суботу з 11:00 до останнього клієнта.

Ціни: перша година 30 грн, далі 33 копійки за хвилину. Або 50 грн на день.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук