5 доступних e-mail-сервісів для надсилання анонімної пошти

Читати на RU

Сьогоднішні поштові сервіси збирають масу інформації про користувачів. Що вже говорити, якщо «корпорація добра» Google зі своїм сервісом Gmail першою почала інтеграцію своїх сервісів, зав’язуючи все на таргетованій рекламі. Однак на противагу поштовим гігантам в інтернеті існує невелика кількість анонімних поштових сервісів, що дають змогу позбутися потоків спаму і вберегти ваші особисті дані від використання не за призначенням. AIN.UA відібрав п’ять сервісів, що дають змогу відправляти анонімний e-mail.

UPD: У 2021 році редакція AIN.UA оновила список сервісів, що дають змогу надіслати анонімний e-mail.

анонимный e-mai-1
Як надіслати анонімний e-mail

Як надіслати анонімний e-mail

Варто зазначити, що користуватися такими сервісами є сенс тільки у зв’язці з TOR, VPN, або хоча б проксі – нещодавно ми вже писали, як приховати свою активність в інтернеті. Загалом, будь-яким способом потрібно приховати свою справжню IP-адресу. Тепер розглянемо самі поштові сервіси.

Guerrillamail

анонимный e-mai-2

Сервіс створює вам поштову скриньку, вхідна кореспонденція з якої видалиться через годину після прочитання. Є можливість налаштувати переадресацію на свою справжню скриньку. За бажанням тимчасову пошту можна швидко видалити або створити нову.

The Anonymous Email

На цьому сайті для реєстрації вам потрібно просто вказати свій справжній e-mail. При цьому слід прибрати галочки з опцій збереження ваших даних і участі в розсилці. Сервіс гарантує анонімність, але, на відміну від Guerrillamail, не дозволяє створювати тимчасові скриньки.

Anonymousemail

Сервіс для надсилання пошти з анонімної скриньки. Є можливість залишити свій справжній e-mail для зворотного зв’язку, при цьому одержувач повідомлення його не побачить. Дуже простий у використанні та надійний сайт.

Send-email

анонимный e-mai-3

Аналогічний попередньому сервіс, з якого щодня надсилається понад 100 000 листів. Щоразу надсилання йде з нової скриньки. Можна вказати адресу для зворотного зв’язку.

Secure Mail

Сервіс дає змогу шифрувати повідомлення, використовуючи 4096-бітний ключ. Таким чином, бачити і відповідати на повідомлення можуть тільки співрозмовники. Згідно із заявою на сайті, Secure Mail не збирає особисті дані користувачів, включно з IP-адресами. Є підтримка надсилання повідомлень на мобільні пристрої.

CyberAtlantis

Сервіс дає змогу надсилати повідомлення співрозмовнику анонімно – у процесі IP-адресу видаляють із пакетів даних. Таким чином, листування стає зашифрованим. Інтерфейс сервісу інтуїтивно зрозумілий і простий.

Anonemail

Простий і безкоштовний сервіс, що дає змогу надсилати листи, без будь-яких згадок особистої інформації відправника. Для того, щоб його використовувати, знадобиться перейти на сайт, вказати адресу одержувача, тему листа, а також ввести повідомлення.

Mailnesia

Сервіс генерує одноразові поштові адреси, за допомогою яких можна миттєво відправити повідомлення. Зручно також і те, що Mailnesia має вбудовану опцію підтвердження посилань, що знадобиться для підтвердження реєстрацій тощо.

HideMyAss

Поштовий сервіс популярного анонімайзера. Призначений тільки для вхідної пошти. На цю адресу можна налаштувати отримання повідомлень від соціальних мереж, а також іншої менш корисної кореспонденції.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук