Як знайти адресу електронної пошти незнайомої людини – 5 лайфхаків

Читати на RU

На жаль, в інтернеті ваша особиста інформація слабо захищена. Маючи стартовий набір даних, абсолютно незнайома людина може дізнатися про вас набагато більше, ніж вам би хотілося. Проломами в приватності можна скористатися, щоб дізнатися адресу електронної пошти кого завгодно. За допомогою спеціальних сервісів зробити це нескладно. Звичайно, нам знадобиться хоч якась інформація про людину, чий email ми будемо витягувати. Це може бути назва компанії, в якій вона працює, її профіль у LinkedIn або ім’я та прізвище. Ми постаралися включити в добірку сервіси, які не дублюють функціональність, а доповнюють один одного і дають змогу здійснювати пошук за різним набором даних. AIN.UA розповідає, як знайти e-mail людини.

Знайти e-mail за назвою компанії

Тоді сервіс Email Hunter зможе відшукати всі адреси електронної пошти, прив’язані до домену цієї компанії. Наприклад, ви хочете написати редактору видання TechCrunch. У цьому випадку, в поле пошуку потрібно вбити адресу сайту «techcrunch.com» і Email Hunter покаже всі електронні адреси на цьому домені.

найти e-mail-1

На жаль, сервіс працює не ідеально. На деяких доменах він бачить лише стандартні адреси, на кшталт adv@…, info@… і так далі. Причина цього – спосіб, яким Email Hunter їх шукає. Він парсить інтернет на наявність адрес, прив’язаних до вказаного вами домену. Безкоштовна версія має обмеження – 200 запитів на місяць. Якщо тільки ви не хочете, щоб про ваш стартап написали всі видання у світі, цієї кількості має вистачити.

Якщо у вас є його профіль у LinkedIn

У такому разі, розширення для Chrome FTL напевно допоможе знайти потрібну людину. Для цього просто зайдіть на його сторінку в LinkedIn і натисніть на кнопку розширення в панелі інструментів браузера. FTL підставить її дані з LinkedIn і знайде електронну адресу на підставі інформації з інших соціальних мереж і сайтів: Facebook, Twitter, Pinterest, AngelList та інших. У віконці поруч зі знайденою адресою буде вказана достовірність цієї інформації у відсотках. Якщо більше 70%, значить ви знайшли того, кого шукали.

Як знайти e-mail, якщо у вас є ім’я та місце роботи

Після введення імені та місця роботи людини, розширення для Chrome, Safari і Firefox Sell Hack аналізує певні джерела (які саме – не вказано) на предмет адреси її електронної пошти. Для роботи з розширенням потрібна реєстрація.

найти e-mail -2

Як і попереднє розширення FTL, Sell Hack показує точність своїх результатів у відсотках. У безкоштовній версії можна шукати до 10 адрес на місяць. Чотири тарифні плани дають змогу зняти це обмеження.

Як знайти e-mail журналіста

На сайті Pressfarm зібрані адреси електронної пошти журналістів найбільших видань США. Нещодавно сервіс оновився і тепер, крім адреси, показує і профілі в соціальних мережах. Загалом у базі близько 2000 журналістів. Безкоштовної версії немає – для того, щоб користуватися Pressfarm, потрібно платити $9 на місяць. Але якщо вам потрібен зв’язок з іноземними журналістами, то, з огляду на надану послугу, ціна невелика.

До речі, редакторам TechCrunch сервіс припав не до душі і вони виклали всі свої адреси у відкритому доступі на своєму сайті.

Якщо ви знаєте акаунт у Twitter

У людей часто запитують адресу електронної пошти в Twitter. Якщо ви знаєте ім’я користувача потрібної людини, то дізнатися, чи писала вона свою адресу в соціальній мережі, нескладно. Для цього потрібно перейти до форми розширеного пошуку і ввести в поле «Все з цих слів» слова at і dot. Потім вкажіть нік користувача в полі «Від цих користувачів» і запустіть пошук. З дуже великою ймовірністю ви знайдете потрібну адресу.

Так само можна знайти адресу і в Google. Пробуйте вводити ім’я людини і додавати до нього слова «пошта», «контакти», «зв’яжіться зі мною». Якщо ви знаєте сайт цієї людини, зробіть за ним пошук, написавши в Google «site:назва_сайту та ім’я«. Але в більшості випадків, зазначених вище сервісів вистачить, і якщо людина згадувала адресу своєї пошти хоч де-небудь, ви зможете її знайти.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук