Як видалити повідомлення у Viber – інструкція

Читати на RU

Як часто ви відправляєте повідомлення комусь і одразу ж шкодуєте про це? Іноді ми випадково відправляємо повідомлення не тій людині, робимо друкарські помилки або ж просто пишемо зайве під впливом емоцій. Саме для таких ситуацій Viber випустив оновлення 5.6.5, яке дає змогу видалити надіслане повідомлення з пристрою одержувача, незалежно від того, прочитав він його чи ні. Редакція AIN.UA розповідає, як видалити повідомлення у Viber.

Як видалити повідомлення у Viber

Оновлення отримали пристрої на iOS і Android. Усі користувачі iOS тепер можуть надсилати файли прямо з iCloud. Але набір нових функцій найбільше розширився для користувачів з iOS 9 – тепер вони можуть відповідати на повідомлення прямо з центру повідомлень, не відкриваючи додаток. Таким чином, Viber значно розширила можливості додатка.

Як зазначається в повідомленні компанії, видалити повідомлення можна як для одного користувача, так і для групи. Viber автоматично запитає, чи хоче відправник видалити повідомлення для всіх або тільки для себе.

Для того, щоб видалити повідомлення:

  1. Відкрийте додаток Viber.
  2. Зайдіть у необхідний чат у Viber.
  3. Затисніть потрібне повідомлення.
  4. Виберіть опцію: «видалити для себе» або «видалити для всіх».
  5. Щоб скасувати вибір, натисніть «Скасувати».
как удалить сообщения в Viber.-1

Примітно, що коли користувач видаляє повідомлення у Viber для всіх, то співрозмовник побачить на його місці повідомлення «Повідомлення видалено». Таким чином, безслідно видалити повідомлення не вийде.

Ще одне нововведення, яке принесло оновлення 5.6.5 – збільшення об’єму файлів, що відправляються, до 200 Мб. До того ж, тепер до повідомлень можна прикріплювати документи, презентації та інші типи файлів, які раніше не підтримувалися. Для цього в меню чату варто вибрати відповідну опцію.

Нагадаємо, в серпні ми повідомляли, що українські політики з міркувань безпеки масово переходять з Viber на Telegram.

Опція видалення повідомлень також є в Telegram. Для того, щоб видалити повідомлення в чаті, достатньо також його затиснути і викликати додаткове меню. На відміну від Viber, співрозмовник не знатиме, що саме було видалено – сповіщення про це не з’являється.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук