Жорстоко, але дієво: 6 будильників, які точно розбудять

Читати на RU

Адже у вас теж є знайомі, які заводять шість будильників з інтервалом у п’ять хвилин, щоб точно прокинутися? Хтось для цих же цілей використовує гаджети, які обчислюють фази швидкого і повільного сну. Ми ж пропонуємо жорстокий, але ефективний метод – будильники, які точно розбудять, і навіть змусять себе ненавидіти.

Walk Me Up

cover_1440943288-1024x512

Один із найекстремальніших і найнадійніших способів прокинутися – Walk Me Up не перестане дзвонити доти, доки користувач не встане і не пройде певну кількість кроків. Особливі соні можуть увімкнути Evil Mode – тоді будильник не можна відкласти і вимкнути. Застосунок доступний безкоштовно для iOS і Android.

Barcode Alarm Clock

Спосіб, яким будить цей застосунок, схожий на попередній, але методика відрізняється. Для того, щоб Barcode Alarm Clock перестав дзвонити, потрібно відсканувати QR-код внесеної заздалегідь речі. Наприклад, зубної пасти або іншого предмета, який знаходиться у ванній кімнаті. Можна перекрутитися і влаштувати квест, увімкнувши кілька будильників і запрограмувавши їх на різні QR-коди. Тоді зранку доведеться походити квартирою. Застосунок доступний тільки для iOS.

Alarmy

Alarmy відключає сигнал після одного з двох чинників. Перший – користувач фотографує заздалегідь внесений у додаток предмет. Наприклад, раковину. Другий – трясе смартфон певну кількість разів. Спробуйте потрясти його разів 50 – ви точно прокинетеся. Додаток доступний для iOS і Android.

Snap Me Up

Навіть ті, хто дуже любить робити селфі, навряд чи захоче фотографувати себе спросоння. Але тільки так можна відключити сигнал Snap Me Up. Усі зроблені вранці селфі зберігаються в окрему папку, де їх можна переглянути в майбутньому. Якщо селфі недостатньо, можна вибрати інший метод відключення сигналу – зйомку 8-секундного відео. Застосунок доступний для Android.

Carrot Alarm

Усі додатки Carrot вирізняються любов’ю до матюків і образ. Carrot Alarm будить міксом зі своїх пісень і різними погрозами англійською мовою. Наприклад, убити кошеня, якщо ви ще раз відкладете будильник. Є й інші способи прокинутися – потрясти смартфон або зіграти в одну з міні-ігор. Застосунок доступний для iOS.

Uhp Alarm

Цей будильник будить не менш оригінальним способом. Якщо користувач не встає вчасно, додаток автоматично надсилає в соціальні мережі сором’язливе повідомлення, яке потрібно ввести заздалегідь. Тільки встати недостатньо – потрібно один раз пройтися з увімкненим застосунком, він запам’ятає дорогу і наступних разів вимикатиметься, тільки якщо ви досягли мети – кавоварки, раковини або холодильника. Додаток доступний для iOS.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук