Google запустив Digital Workshop в Україні – безкоштовні курси з інтернет-маркетингу

Читати на RU

Компанія Google сьогодні оголосила про запуск освітньої програми Digital Workshop в Україні. Це міжнародні безкоштовні курси з цифрового маркетингу, тепер перекладені й українською мовою. Записуватися на них можуть усі охочі, вони доступні починаючи відсьогодні.


У 2021 році в програмі Digital Workshop доступний не тільки напрям «Інтернет-маркетинг», а й «Розвиток кар’єри» та навіть «Дані та технології». Зокрема, курси включають заняття на теми: «Як знайти роботу мрії», «Як ефективно налагоджувати зв’язки», «Мистецтво публічного виступу», «Основи програмування», «Основи машинного навчання» та інші. Однак сертифікат можна отримати лише опанувавши напрям «Цифровий маркетинг».

Digital Workshop-1

Таким чином, якщо ви ходите зрозуміти ази програмування, відповідний курс можна опанувати на Digital Workshop. Приміром, майданчик пропонує дізнатися як працює програмний код, які є мови програмування та як програмний код застосовується в різних сферах сучасного життя.


Що таке Digital Workshop

Фактично, це набір навчальних довідників і матеріалів, які знайомлять користувача з основами інтернет-маркетингу (наприклад, про те, як правильно просувати інтернет-магазин, як збільшити свою аудиторію в соціальних мережах тощо). Навчання складається з коротких відеоуроків, текстових матеріалів і невеликих тестів. У компанії стверджують, що матеріали за рівнем доступні будь-якому інтернет-користувачеві – від студента до підприємця.

Digital Workshop-2

Як це працює

Передбачається, що студенти складатимуть для себе навчальні плани і займатимуться самостійно. Щоб отримати доступ до навчальних матеріалів, доведеться зареєструватися (обліковий запис Google якраз підійде), а потім вибрати, для чого потрібні знання (для розвитку власного бізнесу, для вдосконалення своїх навичок інтернет-маркетолога або для загального розвитку).

Користувачі можуть обрати теми, які їм цікаві, або пройти весь онлайн-курс повністю та отримати сертифікат від Google та IAB Europe – за пройдені теми користувач отримує сертифікат Digital Workshop.

Digital Workshop-3

Серед тематик курсу: навчання писати клієнтам електронні листи, перші кроки в інтернет-маркетингу для реклами бізнесу, початок роботи з пошуковими системами, оптимізація пошукових кампаній, SMM, робота з Google Analytics і багато інших (повний список є на сайті).

Нагадаємо, минулого тижня в уанеті запустився перший телеканал про IT в країні. Це медіа-проект фонду BrainBasket, мета якого – збільшення кількості IT-фахівців в Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук