NP Shopping – як працює сервіс доставки із зарубіжних інтернет-магазинів від «Нової Пошти»

Читати на RU

«Нова пошта» продовжила експансію на ринок поштових форвардерів, що працюють у США, і запустила новий сервіс NP Shopping. Для користувачів компанія доставить куплені на глобальних маркетплейсах товари до дверей або складу «Нової пошти» в Україні. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

Щоб отримати товар користувачеві потрібно вибрати його на сайтах, які підтримує NP Shopping, і ввести про нього дані в український сервіс. Якщо магазину немає в списку підтримуваних, то користувачеві необхідно ввести посилання на товар, і менеджери перевірять можливість доставки. Далі всю роботу бере на себе «Нова пошта», а користувачеві лише доведеться оплачувати витрати. Крім самої вартості товару, можливих податків і вартості доставки по Штатах, клієнт оплачує українській компанії 7% від вартості всього замовлення за послугу «Викуп». Вона, згідно з поясненням на сайті NP Shopping, допомагає вирішити проблему з тим, що «40% магазинів США не приймають оплату українськими картами».

Послуги доставки в будь-яку точку нашої країни обійдуться користувачам NP Shopping в $5,8 за кг (ціна в гривнях за курсом НБУ на день оплати). Ця ціна нижча за середньоринкову: вартість авіадоставки у форвардерів коливається від $6,95 до $12 за 1 кг. Хоча пропозиція NP Shopping, на перший погляд, на $0,8 дорожча, ніж партнерська програма «Нової пошти» і ModnaKasta, яка запустилася на початку липня. Але там доставка йде тільки до складу ModnaKasta, а пересилання по Україні оплачується додатково. Мінімальна вартість доставки через NP Shopping складе $2,9 за товари вагою до 500 г.

NP Shopping-1

Доставку замовлень зі складу NP Shopping у США до дверей або відділення в Україні обіцяють протягом 5 днів. Оплатити її можна буде в особистому кабінеті сервісу картками Visa чи Mastercard або готівкою кур’єру чи у відділенні. Вартість самого товару та його доставки в межах США оплачується лише банківською карткою.

Усі товари, замовлені за допомогою NP Shopping, будуть застраховані. У разі втрати посилки або її пошкодження в компанії обіцяють повернути повну вартість посилки. Рух посилок за маршрутом можна буде відстежувати.

Посилки мають обмеження за габаритами: довжина – 122 см, ширина – 102 см, висота – 110 см. Тому лижі за допомогою сервісу купити не вийде. Якщо вартість посилки перевищує 150 євро ($165), то згідно з митним законодавством доведеться сплатити 35% мито на суму понад порогову. Із цим NP Shopping допоможе, але вимагатиме скан паспорта користувача. Розділяти товари по різних посилках, щоб уникнути перевищення ліміту, в компанії не будуть. Але якщо загальна вартість товарів у кількох посилках перевищує ліміт, то їх запропонують відправити в різні дні.

За словами прес-секретаря «Нової Пошти» Тетяни Потапової, запущений місяць тому спільний проєкт із ModnaKasta з доставки товарів зі США продовжить роботу. «Ми продовжимо працювати з GlobalKasta і будемо розвивати власний сервіс, тому що у нього є свої переваги», – зазначила Потапова.

Як працює NP Shopping в 2021 році

Для того, щоб скористатися послугою у 2021 році слід:

  1. Перейти на сайт NP Shopping.
  2. Зарегеструватися.
  3. Отримати доступ до списку магазинів, в на яких доступна опція доставки про «Нової пошти». Серед популярних: Amazon, eBay, 6pm, Carter’s та інші.
  4. Далі слід оформити відправку на онлайн-платформі, на якій ви здійснюєте покупки.
  5. Далі слід перейти в кабінет NP Shopping і натиснути «Додати відправлення».
  6. Вкажіть країну, з якої здійснюватиметься доставка, а також впишіть трек-номер, отриманий у процесі оформлення замовлення в інтернет-магазині.
  7. У формі «Реєстрація нового відправлення» вкажіть інтернет-магазин, у якому зробили покупку, назву товару, кількість і ціну. (Важливо: ціну варто вказувати з урахуванням податків (tax), якщо вони є, і без урахування доставки на склад).
  8. Вкажіть відділення «Нової пошти» з якого зручно забрати замовлення.

На початку літа ми публікували розгорнутий матеріал про поштові форвардери, які допомагають з доставкою покупок із зарубіжних магазинів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук