Доставка зі США в Україну тепер від 12 гривень

Читати на RU

Unitrade Express пропонує нові можливості для покупок у магазинах США. Компанія оголошує про зниження регулярних тарифів на 30%. Відтепер доставка зі США в Україну обійдеться всього в $4,99*/кг фактичної ваги.

Доставка из США в Украину-1

Тепер кожен українець зможе зробити замовлення, наприклад, на Amazon, і доставка звичайної футболки обійдеться йому всього в 12 гривень!

Ця пропозиція є справді цікавою для покупців, оскільки цей тариф помітно нижчий за ті, що існують сьогодні на ринку.

«Наша мета – надати всім жителям України можливість купити, а потім швидко і дешево отримати товар від найпопулярніших торгових майданчиків світу, – каже Денис Кубрак, керівник Unitrade Express. – Ми бачимо величезну різницю в цінах між США та Україною, бачимо щоденні акції та знижки на найкращі бренди, і ми готові виступати в ролі гіда для українців у світі справжнього шопінгу».

За словами Дениса Кубрака, зниження тарифів стало можливим завдяки двостороннім партнерським домовленостям і власній міжнародній інфраструктурі: «Ми майже рік готувалися до цієї події: відкрили склад у США, налаштували IT-системи, провели тривалі переговори і масу підготовчих заходів».

Які ще переваги крім тарифу $4,99?

Сьогодні, на ринку послуг з доставки зі США, жоден з перевізників (навіть великих), не надає комплексний сервіс для своїх клієнтів – завжди є обмеження, – каже Ярослав Губенко, маркетинг-директор Unitrade Express. – У Unitrade Express ми зробили ставку на повний спектр послуг, вигідних замовнику. Це – викуп лотів і товарів, дроблення і консолідація замовлень, страховка всіх посилок, а також безкоштовна доставка по Україні. Шопінг у магазинах США для українців став таким же простим і безпечним, як і в звичайному інтернет-магазині України».

Доставка зі США в Україну: страховка

«Найпоширеніші побоювання під час покупок у закордонних магазинах – страх втрати замовлення, отримання «не того» товару або «не в тому стані. Ми вирішили ці проблеми за допомогою страховки: наші клієнти впевнені в отриманні свого замовлення, а в спірних ситуаціях завжди можуть повернути свої гроші», – пояснює Губенко Ярослав.

Програма захисту покупців від Unitrade Express передбачає страхування ВСІХ видів вантажів на їхню повну вартість з моменту оформлення замовлення. Якщо, наприклад, з товаром виникають будь-які складнощі, компанія бере на себе вирішення спірної ситуації з магазином/продавцем або просто повертає гроші замовнику. Вартість цієї послуги – всього 1% від суми замовлення, але при цьому можна бути на 100% впевненим у безпеці своєї покупки.

Оплата за фактичну вагу

Клієнти оплачують тільки фактичну вагу товару – за «повітря» і фірмове оформлення посилки платити не доведеться. Якщо йдеться про крихкі товари, замовлення буде дбайливо перепаковано.

Слід зазначити, що розрахунок вартості відбувається за кожні 100 грамів ваги, тому доставка легких товарів у невеликій кількості буде в рази вигіднішою, ніж наявні пропозиції.

Перевірка замовлення на складі в США

Перед відправленням, клієнт може замовити послугу перевірки товару на відповідність його заявленим характеристикам і комплектації. Якщо після прибуття замовлення на наш склад у США будуть знайдені недоліки в його заявлених характеристиках, або з якихось причин замовникові не підійде товар, – сервіс бере на себе процедуру з його пересилки назад продавцю, самостійно здійснює обмін або повертає гроші покупцеві.

Доставка зі США в Україну: відстеження замовлень і підтримка клієнтів

Кожен клієнт у будь-який час може відстежити своє замовлення, а фахівці компанії в реальному часі допоможуть відповісти на всі додаткові запитання.

«Сьогодні ми надаємо сервіс двох типів. Перший – послуга Mail Forwarding, коли адреса нашого складу в США використовується для подальшого пересилання замовлень в Україну. Другий – послуги сервісу купівлі, перевірки та доставки замовлень «під ключ», коли наші менеджери отримують від клієнтів посилання на товар, який їх зацікавив, і за 7-9 днів його доставляють уже замовникові в Україні – без додаткових витрат з боку клієнта», – розповідає Денис Кубрак.

І якщо розглядати Unitrade Express як сервіс покупок за кордоном, то ринок США відкриває по-справжньому фантастичні можливості для шопінгу і доставки товарів в Україну.

*Розрахунок ведеться за кожні 100 грам фактичної ваги товару.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук