Канал українського відеоблогера з Дніпра увійшов у світовий топ-100 на YouTube

Читати на RU

Канал EeOneGuy, що належить українському відеоблогеру на ім’я Іван Рудський (Івангай), посів 74-те місце у всесвітньому рейтингу за кількістю підписників: на момент написання матеріалу їх налічувалося 9 346 130 осіб. Водночас за кількістю переглядів блогер перебуває поки що на 232-му місці у світі: їх у нього понад 2 млрд – на 1,3 млрд менше, ніж потрібно для потрапляння в сотню.

Іван Рудський (Івангай) родом із села Ганнівка Верхньодніпровського району Дніпропетровської області. Він створив свій канал EeOneGuy у 17 років, у березні 2013 року виклавши на канал відео «Інший погляд на Майнкрафт». Відтоді він став одним із найпопулярніших українських геймерів, летсплейщиків і відеоблогерів. І не тільки в Україні.

Передбачуваний дохід за партнерською рекламою у EeOneGuy, за підрахунками YouTube, становить $17 900-$287 000 на місяць або $215 000 – $3,4 млн на рік.

Якщо вам цікаво, що змінилося для EeOneGuy з потраплянням до топ-100, ви можете зробити свої висновки, переглянувши ролик, знятий з нагоди досягнення каналом круглої цифри в 3 млн передплатників на каналі Івангая.

Раніше у 2016 році канал EeOneGuy очолив список найпопулярніших російськомовних відеоканалів на YouTube, а також спільно з російськими популярними блогерами Сашею Спілберг і Мар’яною Ро зіграв одну з головних ролей у фільмі студії Bazelevs (продюсер Тимур Бекмамбетов) – «Зламати блогерів». Кіно отримало абсурдно низький рейтинг.

ивангай-1
Зображення: Івангай

Наприкінці 2016 року кількість підписників каналу Івана перевищила 10 млн осіб. Одночасно, загальна кількість переглядів його відеороликів до цього моменту перевищила 2 млрд. Івангаю вручили діамантову кнопки від YouTube. У 2017 році на канабі Івангая вже більш ніж 12 млн підписників і майже 2 млрд переглядів відео.

4 січня 2019 року блогер випустив пісню під назвою «My Heart» під псевдонімом IVAN. Вона менш ніж за 24 години набрала 5 млн переглядів на YouTube.

Нагадаємо, раніше AIN.UA публікував історію успіху Keddr.com – про те, як Семену Кременюку та Олександру Ляпоті вдалося створити ком’юніті на YouTube-каналі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук