Абоненти lifecell у разі втрати SIM-картки зможуть одразу активувати картку з тим самим номером

Читати на RU

Сьогодні оператор мобільного зв’язку lifecell оголосив про старт нової послуги – резервної SIM-картки. Вона призначена для тих випадків, коли абонент втратив або пошкодив оригінальну картку.

Такі картки почнуть продаватися у всіх магазинах оператора за 30 грн. Це картки з тим самим номером, яким користується абонент. У разі, якщо оригінальну картку абонент загубив, резервну картку можна активувати дистанційно, звернувшись до кол-центру за номером 5433 або в офлайновий магазин оператора.

Картка починає працювати одразу ж після активації, втрачена основна картка блокується автоматично. У компанії уточнюють, що під час активації такої картки контакти, збережені на картці, не зберігаються (їх краще бекапіть), але залишається тариф абонента, залишок коштів і нарахованих пакетів.

Нагадаємо, з лютого цього року «Київстар» запровадив послугу самостійної заміни SIM для абонентів передплачених тарифів: якщо абонент загубив або пошкодив SIM-картку, не треба звертатися по заміну до магазину, можна просто придбати стартовий пакет і присвоїти старий номер новій SIM-картці.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук