Monobank екс-топів «ПриватБанку» оголосив тарифи і починає бета-тестування

Читати на RU

Довгоочікуваний mobile-only банк Monobank, який команда екс-топів «ПриватБанку» анонсувала ще наприкінці травня, починає роботу. Компанія оголосила про початок бета-тестування: тим, хто зробив попереднє замовлення, нададуть доступ до застосунку і видадуть картки. Засновники також оголосили тарифи monobank.

Повідомлення про старт бета-тестування розіслали всім клієнтам, які оформили попереднє замовлення на картки monobank. Повноцінний запуск проєкту планується через кілька тижнів після старту «бети».

тарифы monobank-1

У компанії не виключають, що в додатку можуть траплятися помилки і просять клієнтів запастися терпінням. Щоб отримати бета-версію програми, потрібно заповнити форму. Після чого протягом декількох днів, користувач отримає посилання на завантаження програми окремим листом. Через додаток клієнт зможе оформити собі картку, сфотографувавши свої паспорт та ІПН, після чого її доставлять кур’єром за вказаною адресою.

Тарифи monobank

Також компанія оголосила свої тарифи (повністю тарифи та умови можна подивитися тут) і для наочності порівняла їх із пропозиціями інших банків.

 monobank (актуально в 2021 році) ПриватБанк — «Універсальна»Альфа-Банк — «Максимум»
Пільговий періодДо 62 днівДо 55 днівДо 55 днів
Відсоткова ставка3,2%3,6%3,33%
Комуналка, поповнення мобільного (власні кошти)Безкоштовно1—5 грн2 грн
Комуналка, поповнення мобільного (кредитні кошти)Безкоштовно1% + 1—5 грн4% + 2 грн
Зняття готівки0,5% — власні кошти, 4% — кредитні кошти1% — власні кошти, 4% — кредитні кошти4%
ПоповненняБезкоштовноБезкоштовно50 грн
Відсоток на залишок10% річних7% річних9% річних
КешбекДо 20%До 5%

Перші картки видадуть у 23 містах України: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Вишгород, Дрогобич, Житомир, Кам’янське, Кропивницький, Кривий Ріг, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.

Нагадаємо, Monobank це перший проєкт Fintech Band, яку запустили Дмитро Дубілет, Олег Гороховський і Михайло Рогальський після звільнення з «ПриватБанку». Monobank розвиватимуть у партнерстві з Universal Bank, а трохи пізніше аналогічний проєкт iBox має запуститися з iBox Bank. Про те, у чому принадність мобільного банку і як екс-топи «Привату» його розвивають, Дубілет раніше розповідав в інтерв’ю AIN.UA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук