9 функцій Uklon, про які ви могли не знати

Читати на RU

Uklon известен как украинский онлайн-сервис заказа авто, который уже семь лет связывает пассажира и водителя. Однако, в приложении Uklon есть дополнительные функции, которые могут сделать вашу поездку приятней и дополнительные сервисы, кроме перевозки пассажиров, о которых вы, возможно, не знали. Делимся 9 лайфхаками, которые могут пригодиться.

Крім меню виклику автомобіля, в додатку Uklon є два додаткових меню. Меню «На зараз» відповідає за функцію виставлення часу і дати виклику таксі або іншого сервісу, який надає компанія. А в меню «Додати послуги» можна відзначити бажані опції для поїздки або вибрати інший сервіс, крім таксі.

А тепер докладніше розберемо функції та можливості онлайн-сервісу Uklon.

№1. Стан і клас автомобіля

Uklon надає можливість виклику автомобілів класу «Стандарт», «Комфорт», «Бізнес», «Універсал» і «Мікроавтобус». І якщо з класами «Універсал» і «Мікроавтобус» все очевидно, то що означають і чим відрізняються один від одного «Стандарт», «Комфорт» і «Бізнес» класи вимагає більш докладного пояснення.

При виклику автомобіля класу «Стандарт» за пасажиром приїжджають машини від класу А до С, а мінімальний тариф становить 45 гривень. Мінімальний тариф при виклику машини класу «Комфорт» – на 10 гривень вищий, ніж у класі «Стандарт». За викликом приїжджають автомобілі С-класу в хорошому стані (тобто, іноді приїжджає і Chevrolet Lacetti, наприклад), а також автомобілі В-класу, наприклад, від Mercedes, Audi, BMW та інших виробників топ-рівня. «Бізнес» – це машини D-класу: джипи, паркетники, кросовери, а також деякі машини С-класу від виробників топ-рівня (Mercedes, Audi, BMW).

Після кожної поїздки можна залишити фідбек про якість авто, обслуговування і навіть манеру водіння водія.

№2. Функція «Водій, який не палить»

На кожного пасажира, який не палить, знайдеться водій, який не палить. Досить натиснути на меню «Додати послуги», галочкою відмітити опцію «Водій, що не палить», і запах сигаретного диму не буде супроводжувати вас у поїздці.

№3. Час тиші

Водій знає все і неодмінно несе знання в маси. Однак, якщо ви не в настрої поговорити, а бажаєте тихо проїхатися в таксі віч-на-віч зі своїми думками або оптимізувати час, витрачений на поїздку, і зайнятися справами в дорозі, спеціально для таких випадків Uklon впровадив функцію «Неговіркий водій».

№4. Кондиціонер

Кондиціонер і пічка є в кожній сучасній машині, проте їхнє використання підвищують витрату пального або батареї в автомобілі, тому не завжди водій вмикає кондиціонер або обігрів. Зробіть свою поїздку комфортною і приємною в будь-яку погоду – поставте галочку в меню додаткових послуг і насолоджуйтеся.

№5. Функція «Англомовний водій»

Uklon подбали і про гостей українських міст. Англомовний водій привезе в потрібне місце за стандартними тарифами служби, а також відповість на запитання щодо пересувань у місті та розташування необхідних місць.

№6. Зустріти з табличкою

Пасажира водій Uklon також може зустріти з табличкою в необхідному місці Наприклад, англомовний водій зустріне людину в аеропорту. На табличці напишуть вказаний вами текст при виборі опції.

№7. Кур’єр

Uklon може бути не тільки таксі, а й службою доставки. За необхідності швидко доставити по місту посилку, викликайте кур’єра від Uklon. Імовірність втрати посилки близька до нуля – всі дані про замовлення, водія та автомобіль є у співробітників Uklon. Однак, варто також враховувати, що Uklon не несе відповідальність за збереження предметів доставки, тому кур’єрська опція не підходить для передачі цінних предметів.

№8. Перевезення тварини

Uklon дає змогу комфортно перевозити тварин у необхідному за габаритами автомобілі та без алергічної реакції водіїв. Головне, зазначити таку необхідність у меню додаткових послуг, а в нотатках написати, що за тварину необхідно перевезти.

№9. Драйвер

Якщо ви керуєте автомобілем, але з якоїсь причини не можете сісти за кермо в той чи інший день, викликайте водія з Uklon, який приїде в потрібне місце, сяде за кермо вашої машини та довезе вас куди необхідно.

Завантажити додаток Uklon для iOS або для Android можна за посиланнями:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук