Amazon купив Ring більш ніж за $1 млрд. У стартапа офіс в Україні

Читати на RU

Компанія Amazon уклала угоду про купівлю стартапу Ring – розробника розумних дверних дзвінків, який нещодавно залучив $160 млн інвестицій за оцінкою близькою до $1 млрд. Загальна сума залучених інвестицій перевищила $209 млн, згідно з Crunchbase. Точна сума угоди не називається, проте за даними медіа, сума угоди становить понад $1 млрд. Про угоду вже повідомила низка ЗМІ, зокрема –  GeekWireReuters і TechCrunch з посиланням на власні джерела. AIN.UA розповідає докладніше про те, що Amazon купив Ring.

JUST IN: Amazon has agreed to acquire https://t.co/C3cz9IFjqe for more than $1 billion — source $AMZN pic.twitter.com/7o3jAlRvVk

— Reuters Tech News (@ReutersTech) February 27, 2018

Amazon купив Ring. Деталі угоди

Як припускає видання VentureBeat, угода може допомогти Amazon у боротьбі за ринок доставки «до порогу» і нішу розумних пристроїв, можливо – буде проводитися інтеграція з розумною колонкою Alexa.

Загальний обсяг залучених компанією інвестицій за даними Сrunchbase – $209 млн. Компанія дебютувала 2013 року на Shark Tank, тоді її продукт називався DoorBot. Команда шукала $700 000 за 10%, але не знайшла інвестора, повідомляє TechCrunch.

У 2016 році продажі компанії Ring склали близько $155 млн. Проте, стартап все ще не вийшов на прибутковість. Один із найвідоміших продуктів компанії – розумний дверний дзвінок, який має Wi-Fi-підключення і камеру, тож користувач, навіть перебуваючи не вдома, може відстежувати відвідувачів біля дверей і спілкуватися з ними. Працює це так:

У київському офісі на сьогоднішній день працює близько 450 осіб. Спочатку розробники в українському офісі займалися розробкою програмного забезпечення в галузі машинного навчання, комп’ютерного зору, інтелектуального аналізу даних та інших сфер штучного інтелекту для використання в продуктах Ring. Тепер у київському офісі також є відділ з розробки пристроїв і служба підтримки.

Нагадаємо, Ring відкрила R&D-центр в Україні наприкінці 2016 року.

Amazon купил Ring-1

У 2019 Компанія Amazon співпрацює з поліцією і міською владою в США, щоб поширювати свої розумні дверні дзвінки Ring, повідомляє Cnet. За останні кілька років із компанією співпрацювало близько 50 місцевих поліцейських департаментів: розумні дзвінки дають їм доступ до записів місцевості там, де більше ніде їх узяти, зазначає видання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук