«Київстар» знизив вартість інтернету в роумінгу в 3,5 раза (оновлено)

Читати на RU

Оновлено: тарифи послуги «Ідеальний роумінг» працюють в індивідуальному порядку. У попередній версії матеріалу AIN.UA не розкрила цей момент. Редакція приносить свої вибачення.

  • Оператор стільникового зв’язку «Київстар» запустив послугу «Ідеальний роумінг«, у рамках якої мобільний інтернет, дзвінки та SMS-повідомлення в роумінгу стануть дешевшими до 3,5 разів. «Наприклад, 1000 Мб мобільного інтернету коштуватимуть від 100 грн, тоді як за звичайними тарифами вони б коштували від 350 грн. А 30 хвилин розмов коштуватимуть лише 30 грн, замість 60 грн за звичайними тарифами», – пояснили в компанії.
  • Послуга доступна для абонентів передплаченої та контрактної форми обслуговування з 25 квітня 2019 року. Щоб підключити «Ідеальний роумінг», необхідно ввести USSD-запит *505#, після чого абонент отримає індивідуальну пропозицію та інструкцію для підключення послуги.
Щоб отримати пропозицію, необхідно або надіслати заявку на номер *505#, або залишити номер телефону на сайті «Київстар».
  • На сайті компанії «Київстар» також доступні послуги «Простий роумінг» і «Комфортний роумінг» – це окремі послуги, вони не мають відношення до послуги «Ідеальний роумінг».

Тарифи в межах послуги «Ідеальний роумінг”:

  • мобільний інтернет від 0,10 грн за 1 мегабайт;
  • дзвінки від 1 грн за хвилину розмови;
  • SMS-повідомлення від 1 грн.

Як пояснили AIN.UA в компанії «Київстар», залишивши заявку, користувач отримає пропозицію вартістю від 100 до 1000 грн, залежно від його типу підключення і на основі його колишніх витрат у роумінгу. Наприклад, редактору AIN.UA запропонували отримати 1500 МБ за 275 грн. У звичайному варіанті такий самий обсяг трафіку коштував би 525 грн.

Для тих, кому такий варіант не підходить, продовжить діяти стандартна тарифікація: 100 МБ за 35 грн.

Нагадаємо, Україна на 4 місці у світі за дешевизною мобільного інтернету.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук