Курси Google: компанія запускає 4 кар’єрні напрямки

Читати на RU

Google запускає одразу чотири нові освітні модулі на своїй платформі Google Digital Workshop. Вони доступні в 64 країнах, зокрема в Україні – українською мовою. Цього разу курси – не про інтернет-маркетинг, вони присвячені важливим, на думку компанії Google, кар’єрним навичкам: комунікація, мотивація, здатність впливати на інших людей і ухвалювати рішення в складних умовах. AIN.UA розповідає про нові освітні ініціативи.

курсы Google-1

«За даними останнього дослідження від World Economic Forum, саме ці навички зараз так цінують роботодавці», – наголошується в блозі компанії Google.

4 нових курси від Google

До числа нових ініціатив компанії потрапили:

  1. Мистецтво публічних виступів: ви навчитеся продумувати і проводити презентації та виступи таким чином, щоб захопити увагу своїх слухачів, зазначається в описі курсу.
  2. Як ділитися ідеями за допомогою історій та візуалізацій: курс допоможе познайомитися з простими інструментами, такими як асоціативні карти, історії тощо, які допоможуть зацікавити людей своїми ідеями.
  3. Вступ до ділового спілкування: ви навчитеся створювати прості, зрозумілі та добре структуровані листи, презентації або звіти.
  4. Ефективне налагодження зв’язків: курс познайомить із принципами створення мережі контактів та допоможе створити свій власний професійний бренд.

Кожен курс являє собою набір із 4-5 відеоуроків тривалістю по 15-35 хвилин кожен. У компанії рекомендують проходити їх послідовно. Курси стануть доступними одразу після реєстрації на платформі Digital Workshop – розпочати навчання можна починаючи з сьогоднішнього дня.

Курси Google: сертифікат про проходження

Курси розроблені в партнерстві з великими майданчиками онлайн-освіти FutureLearn, The Open University, OpenClassrooms і Goodwill Community Foundation. Користувачі, які успішно закінчили курси, отримають сертифікат від Google Digital Workshop, акредитований The Open University (найбільший університет відкритої освіти Великої Британії, один із провідних навчальних закладів Європи, світовий лідер дистанційного навчання) та IAB Europe.

У Google вважають, що сертифікат про проходження курсів Google може в майбутньому допомогти користувачам влаштуватися на бажану роботу.

Нагадаємо, українські креативні агенції запускають безкоштовний онлайн-курс із дизайну для всіх охочих. Також запускається нова освітня платформа.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук