Офіційно: Spotify в Україні, безкоштовно + ціни на Premium

Читати на RU

Музичний сервіс Spotify з 15 липня доступний в Україні. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії. Сервіс доступний безкоштовно або за передплатою на Premium, яка дає слухати музику без реклами.

Spotify

Крім старту в Україні, сервіс також розпочав роботу на 12 нових ринках, включно з Молдовою, Казахстаном, Білоруссю, Росією, Албанією, Боснією і Герцеговиною, Хорватією, Косово, Чорногорією, Сербією, Словенією та Північною Македонією.

Ціни

Українські користувачі можуть перейти на Premium, який відкриває доступ до повного пакету послуг сервісу за $4,99 на місяць. До тарифу Premium для сім’ї, який коштуватиме $7,99 на місяць, може підключитися до 6 членів сім’ї.

Новий тариф Premium DUO ($6,49) крім можливостей стандартного преміум-акаунта пропонує «Мікс для двох» – автоматично оновлюваний плейлист для двох людей. Premium для студентів доступний за ціною $2,49 на місяць.

Функції Spotify

Українським користувачам доступно понад 50 мільйонів треків і 4 мільярди плейлистів із музикою українських і міжнародних виконавців, персональні рекомендації нової музики, можливість відтворення на різних пристроях та інтеграція з Instagram, Facebook, Samsung, Android TV, Google Maps тощо.

Налаштування для української аудиторії

Для українських користувачів Spotify запропонує набір функцій:

  • Сервіс доступний кожному безкоштовно.
  • Плейлисти, створені спеціально для українських користувачів: є плейлисти Top Hits Україна (Top Hits Ukraine), New Music Friday UkraineІнді (локальна популярна indie-музика).
  • This Is плейлисти популярних артистів: This Is Jamala, This Is ONUKA, This Is MONATIK, This Is Океан Ельзи, This Is The Hardkiss, This Is 5’nizza, This Is alyona alyona, This Is Время и Стекло, This Is Бумбокс, This Is NK та багато інших.
  • Персональні музичні рекомендації та пошук нової музики: рекомендаційна система включає як зарубіжних, так і українських артистів. Користувачі можуть відкривати для себе нову музику за допомогою персоналізованих продуктів Spotify: це Daily Mix (плейлист, який поєднує вашу музику з треками, що можуть вам сподобатися), Release Radar (плейлист із новими релізами артистів, на яких ви підписані або яких слухаєте найчастіше, оновлюється по п’ятницях) і Discover Weekly (плейлист персональних музичних відкриттів, який враховує ваш смак, цю функцію обіцяють скоро додати).
  • Spotify for Artists: сервіс пропонує виконавцям спеціальну платформу з інструментами, які допомагають відслідковувати статистику щодо нових релізів у режимі реального часу, вивчати свою аудиторію, розвивати бізнес і спілкуватися з шанувальниками.
  • Інтеграція з Instagram: тепер українські користувачі Spotify можуть поділитися музичними треками, альбомами та плейлистами в Instagram Stories.

Нагадаємо, раніше Spotify провів найбільшу в історії угоду на подкаст ринку, купивши право на трансляцію подкасту Джо Рогана за $100 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук