Мільйонер Грант Кардон розповів про 4 витрати, що завадили йому розбагатіти раніше

Читати на RU

Грант Кардон володіє мережею великих компаній у США і входить до списку 25 впливових осіб у маркетингу за версією Forbes. У віці 61 року підприємець розповів про 4 витрати, які завадили йому розбагатіти раніше. AIN.UA наводить адаптований переклад матеріалу.

Грант Кардон-1
Фото: make it

У свої 20 років я не знав так багато про гроші. Те, що заробляв у ті роки, я витрачав на непотрібні речі, які мені абсолютно не приносили користі. Ось чотири основні витрати, про які я шкодую:

Алкоголь і наркотики

Після закінчення середньої школи, я став одержимий неправильними речами. Я витрачав гроші на наркотики й алкоголь – у мене виникла проблема залежності.

«Я повинен був вкласти гроші в продовження освіти і отримання практичних навичок – вони б мені допомогли встановити міцні зв’язки. Вкладення в себе зроблять вас ціннішими і збільшить потенціал заробітку» – розповідає Грант Кардон.

Якби я міг повернутися в минуле, то сказав би собі, молодому: «Твоя освіта не припиняється після коледжу». У 25 років я витратив свої останні $3000 на програму, яка навчила мене продавати й укладати угоди. Зараз я можу чесно сказати, що інвестиції та готовність піти ва-банк – причини мого успіху.

Подорожі

На початку підприємницької кар’єри я брав так багато відпусток, що це мало не збило мене з пантелику. Я витрачав купу грошей на авіаквитки, готелі та їжу. Міленіали сьогодні перебувають у схожому становищі. Вони вірять, що вільний час допоможе знайти «щось», чого не вистачає в їхній кар’єрі.

Замість рішення «відкласти життя» зацикліться на своїй меті. Ви виявите, що плани на поїздку можуть почекати. Комфорт – ворог достатку.

Я не кажу зовсім не їздити у відпустку. Не дозволяйте квитку в Європу за $800 заважати вашій свободі.

Надмірний сон

Я шкодую про те, що недостатньо ефективно використовував час протягом дня. Я дозволив собі відчути задоволення, коли потрібно було поставити цілі та з’ясувати, як їх досягти.

Нехай усі інші двадцятирічні сплять, наче вони багаті. Ви маєте вставати на світанку. Сьогоднішній ринок змінюється зі швидкістю світла, тому потрібно бути моторним, щоб рухатися вперед.

Задоволення малим

Я витрачав роки на низькооплачувану роботу, яка не мотивувала мене рости і розвивати цінні навички. Звісно, іноді доводиться починати з нижчої зарплати, але задовольнятися малим не принесе вам успіху в житті.

«Ви маєте постійно запитувати себе: як я можу заробити більше? Це може бути прохання про підвищення, перехід на нову роботу з вищою зарплатою або підробіток. Будьте фанатом грошей» – підсумовує Грант Кардон.

Раніше я працював у McDonalds, заробляючи $7 на годину. Для мене це був просто спосіб заробити гроші. Однак для мого напарника це був спосіб вивчити бізнес – одного разу він відкрив 100 франшиз.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук