Покращений пошук, Joining та Referral бонуси, дайджести вакансій, що нового в розділі «Recruitika» на AIN.UA

Читати на RU

За місяць 100 компаній розмістили 500 вакансій, які зібрали 60 000 переглядів та отримали сумарно сотні відгуків. Кінцем воронки, звичайно, є найм. Про успішні найми ми дізнаємося тільки з окремих відгуків, так що не можемо навести повну статистику, тому й хвалитися не станемо ? Просто розповімо, що нового в розділі вакансій з безкоштовною публікацією на IT бізнес-медіа країни, що найбільше читається.

Більше вакансій в колекціях

Почнемо з того, що ми почали активно заповнювати популярні колекції — вакансії в GameDev, вакансії тільки для продуктових компаній або тільки компаній, якими керують жінки. Вакансії на С-level або ті, в яких, крім зарплати також дають частку в компанії, заповнюються повільніше. Однак окремі дайджести будуть видаватися для них на головному сайті, тому якщо ваша вакансія відповідає опису, у вас немає причин не розміщувати його.

Дайджести вакансій

Донині вийшло шість тематичних добірок вакансій для наших читачів, які були розміщені на головній сторінці, соцмережах AIN.UA (більше 100 тисяч підписників) та телеграм-каналі.

Ось деякі з них:

Редакція відбирає вакансії для добірок за професіями, індустріями та групами професій. Участь у добірці – безкоштовна. Щоб потрапити в одну з них, досить просто публікувати вакансії і для одного з наступних дайджестів редакція візьме пропозиції від вашої компанії.

Нагадуємо, що розміщення вакансій є повністю безкоштовним. Окремо нагадаємо про PRO-тариф для компаній, які активно розвивають свій бренд роботодавця (детальніше тут).

Joining bonus та бонус за рекомендацію

У компаній з’явилася нагода виставляти приємні бонуси кандидатам за прийняті оффери. А також бонуси за рекомендації кандидатів, які виплачуються у разі найму.

І, звичайно, з’явилися фільтри, що дозволяють робити вибірки тих чи інших вакансій: тут вакансії з бонусом за прийнятий оффер, а тут — вакансії з бонусом за рекомендацію. У рекрутингу все починає трохи краще обертатися, коли всі мають додатковий інтерес ?

Що ще

Ми постійно покращуємо інтерфейс, покращуємо швидкість та точність пошуку, а також працюємо з авторським контентом. Нещодавно ми додали підтримку ATS для обробки відгуків, мультивибір адрес одержувачів відгуків (актуально, якщо вакансією займаються більше одного рекрутера) і незліченну кількість покращень UI для претендентів.

Розмістити вакансії

Розкажіть нам про свій досвід користування вакансіями, а також які вакансії вам вдавалося закрити за допомогою AIN.UA | Jobs. Ваш фідбек допоможе зробити сервіс кращим та зручнішим. Поділіться своїм досвідом у коментарях або напишіть нам безпосередньо на [email protected]

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук