Як видалити свій аккаунт Viber і всі свої дані з месенджера — інструкція

14237
Читати на RU

AIn.UA підготував покрокову інструкцію з видалення облікового запису в найпопулярнішому месенджері серед українців Viber.


Почнемо з того, що видалити з Viber через декстопну версію неможливо. Єдиний доступний варіант на робочому столі — видалити сам клієнт. Ви можете зробити це, перейшовши в налаштування свого облікового запису, а потім у вкладці «Конфіденційність і безпека».

Видалення клієнта жодним чином не вплине на ваш обліковий запис. Ви просто позбудетеся Viber на своєму комп’ютері. Мобільний додаток буде працювати, як і раніше.

Щоб припинити це, перейдіть у Viber на своєму смартфоні, перейдіть на вкладку «Аккаунт» -> «Відключити обліковий запис». На екрані, що з’явиться, введіть свій номер телефону і натисніть на кнопку «Відключити обліковий запис».

У чому різниця між видаленням Viber і відключенням облікового запису?

При видаленні Viber:

  • Додаток видаляється зі смартфона або комп’ютера.
  • Історія ваших повідомлень і дзвінків стирається.
  • Ваш обліковий запис не видаляється. Якщо ви завантажите та активуєте Viber з однаковим номером телефону, основна інформація про обліковий запис буде відновлена (ім’я, профіль та пов’язані облікові записи).

Якщо відключити обліковий запис:

  • Ваші дані будуть видалені (ім’я, реєстраційна інформація і т.д.)
  • Вся інформація, отримана з пов’язаних профілів соціальних мереж (наприклад, Facebook), буде видалена.
  • Ваш список контактів буде видалено з серверів Viber.
  • Всі придбані вами пакети наклейок будуть видалені.
  • Вимкнення облікового запису Viber не призведе до видалення історії бесід, якщо ви зберегли її на зовнішньому сховищі iCloud або Google Drive. Щоб видалити історію бесід, потрібно перейти до налаштувань програми та видалити файл резервної копії вручну (вкладка «Резервне копіювання»).

Rakuten стверджує, що дані вимкнених облікових записів не можна відновити.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук