Як заробляти $3000 на місяць, продаючи на Amazon?

Читати на RU

З року в рік Amazon демонструє зростання від 25% до 31%, залишаючи далеко позаду конкурентів, таких як Ebay. Майже 50% усього пошукового трафіку щодо продуктів в інтернеті, залучається Amazon.

Amazon – найбільша з існуючих онлайн-платформ електронної комерції – гігант на всіх ринках, про які ви тільки можете подумати, від книжок до одягу та гаджетів. Amazon – це щось більше, ніж різноманітність асортименту. Сервіс пропонує безліч різних способів заробітку, багато з них підходять навіть для підприємців-початківців. Просто потрібна послідовність, певні зусилля, щоб отримати свої перші кілька доларів. А після того, як стане зрозумілим, що працює, а що ні – заробляти на Amazon стане простіше.

Найкращий спосіб заробити на Amazon у 2021 році – продажі з використанням мережі Amazon Fulfillment-by-Amazon (або FBA). Близько 40% усіх продавців Amazon ведуть свій бізнес із використанням методу онлайн-арбітражу. Купуєш обраний товар на Alibaba оптом, а потім продаєш на Amazon.

Скільки можна заробити, продаючи товари на Amazon?

Приблизний прибуток до $3000-4000 на місяць. Такий дохід передбачає від 100 до 300 продажів на місяць. У середньому один продукт реалізовується за $25 з валовим прибутком 25%.

Чим привабливий такий бізнес для новачків?

Навіть якщо ви новачок, через Amazon FBA можна заробляти десятки тисяч доларів, масштабуватися, розширювати лінійку товарів і продавати у великих обсягах на найбільш платоспроможному ринку. З Amazon FBA вам не доведеться турбуватися про підтримку клієнтів, пакування та доставку. Ви можете передати це на Amazon і не турбуватися про відвантаження товару, він сам доставить їх вашим клієнтам.

Переваги FBA:

  • Клієнти не можуть відрізнити пропозиції безпосередньо від Amazon, від ваших пропозицій як продавця FBA.
  • Продажі за системою FBA звільняють вас від спілкування з покупцем безпосередньо, Amazon сам бере на себе клієнтський сервіс і спілкується з вашими покупцями. Ще один плюс – вести бізнес на глобальному торговому майданчику можна навіть без знання англійської мови.
  • Як з продавця FBA, з вас стягується тільки 15% комісії за послуги Amazon. Додатково вам не потрібно оплачувати пакування, доставку або обробку товарів.
  • Також, потрібно буде внести плату за зберігання. Щомісячна плата за зберігання продукції в центрах Amazon, стягується з продавців, у яких є запаси в центрі виконання замовлень наприкінці місяця.

Що продавати через Amazon FBA?

Вибір товарів для продажу один з вирішальних для успішності вашого бізнесу на Amazon. Перед запуском товару, ви повинні бути впевнені на 99,9% в достатньому попиті на нього. На платформі є інструмент, який дає змогу аналізувати ключові слова в запитах клієнтів на Amazon, що підвищує відсоток потрапляння у вигідні продажі.

Можна самому набити гуль і втратити купу часу, грошей і взагалі втратити бажання що-небудь робити. Якщо це не ваш шлях і перш, ніж почати торгувати, ви хочете навчитися це робити добре. Тоді варто знайти тих, хто допоможе розібратися і на перших порах, становлення вашого бізнесу на Amazon, виконуватиме роль наставника.

За правильного підходу, перший продаж може бути в перший-другий тиждень від початку продажів на платформі.

Ключова теза у всьому цьому – правильний підхід. За правильним підходом нові amazon-бізнесмени і звертаються до онлайн-освіти, обирають під себе і свої цілі освітні платформи.

Наскільки корисним та успішним може бути вхід на Amazon через навчання нам розповіли учні освітньої платформи Level Consulting Group.

«Я знаю, що будь-яке починання дуже хвилююче і можна знайти тисячі причин щоб не ризикувати. І значно важче знайти доводи для самого себе почати щось нове», – Оксана, переїхала жити до США 5 років тому.

Як будь-який емігрант я спочатку вчила мову, потім професії, тому що в Америці своя специфіка у сфері медицини, і треба було проходити все заново, а дохід від цього, м’яко кажучи, не зростав.

Випадково побачила рекламу на Facebook про навчальну програму Amazon Sales Formula від Level Consulting Group. Подивилася безкоштовний вебінар, а вже на ранок придбала навчальну програму і почала вчитися.

Чоловік скептично поставився до моєї авантюри стати комерсантом, але все ж видав стару газонокосарку, вживаний трактор і будівельну мийку. Увесь цей спадок я віддраїла до блиску і продала через FB-маркетплейс. Згодом, ці гроші стали моїм стартовим капіталом – на них був куплений перший товар.

Почала займатися за програмою з травня 2020 року. На навчання йшло не так як багато хто говорить – 2-3 години на день, а 8-12 годин.

Шукала, пропускала через воронку величезну кількість товарів, діставала кураторів питаннями. А в липні в мене вже була своя лінійка з 5-6 товарів, які можна було завозити. Найскладніший етап у навчанні – це пошук товарів, на цьому моменті багато хто здається і не хоче продовжувати. І ось коли розумієш роль куратора і цінуєш, що ти не сам у цьому всьому варишся. Ти знаєш, що в будь-який момент можеш звернутися до кураторів. Вони опрацьовують разом із тобою всі питання, що виникають. Та й сама навчальна платформа розписана по кроках. Усі ситуації, які можуть трапитися, вже траплялися, і є величезна база робочих, перевірених досвідом, способів їх вирішити.

Найкращим підтвердженням сказаного можуть бути тільки результати.

Підсумки роботи за два місяці:

На мою думку, торгівля почалася в липні, серпні.

Обіг:

  • Липень – $16,99.
  • Серпень – $1260.
  • Вересень – $1400.

У вересні на рахунок почали заходити гроші і перший транш був – $520,50, але з них $350,60 Amazon залишає як резерв для оплати повернення і тд. Плюс я припускалася помилок з рекламою, але вчилася і напрацювала навички. З урахуванням усіх цих витрат мій чистий прибуток за серпень склав $268,87.

Я не шкодую, витрачених грошей на навчання, придбала більше: нову справу, досвід, надійних бізнес-консультантів в особі кураторів платформи Level СG.

«Головне – програма дає розуміння, як можна заробити», – Антон Карташов.

До зустрічі з Максимом Авдєєвим у мене вже був досвід онлайн-продажів аюрведичної продукції, а подивившись вебінар з’явилося бажання спробувати американський ринок.

Ні на хвилину не пошкодував, що пройшов навчання за програмою Amazon Sales Formula від LevelCG.

Знання, які дає Максим Авдєєв і куратори програми допомагають зберегти тисячі і тисячі зусиль, грошей, часу.

Сама програма для мене була зрозумілою, імпонував підхід у подачі матеріалу. Інформація детально доноситься, а головне – програма дає розуміння, як можна заробити.

Мій досвід

Навчання почав з лютого. Перші півтора місяця було неймовірно складно знайти товар, навіть з’явився відчай, подумав, що це не моє. Щось не працює і те, що хлопці з програми обіцяють великі продажі – це міф.

Але я впертий і вирішив продовжувати. За стратегіями і рекомендаціями кураторів знайшов товар і побачив, що він реально продається і ті метрики, які дає Максим і куратори, працюють – це надихає на подальший пошук і розширення своєї лінійки товарів. Я перебрав тисячі категорій, витратив десятки годин, щоб знайти свої товари.

Зараз на Amazon у мене 5 товарів, які стабільно продаються. Запустив я їх тільки в травні і приблизні продажі на день з усіх 5 товарів – 20-30 одиниць. Це перший мій запуск на Amazon і говорити про будь-який прибуток поки що зарано, але наразі вже є 200 зароблених доларів, планую масштабуватися.

Головне – я переконався, що це працює. Куратори курсу круто працюють і допомагають, відповідають навіть на дурні запитання. Для себе бачу великі перспективи розвитку в онлайн-торгівлі на Amazon. Для тих, хто тільки придивляється до цього ринку раджу на початку пройти навчання, і одразу беріть повний пакет із підтримкою кураторів.

«Товар, з яким почав продажі, знайшовся через місяць. А зараз 3-5 товарів знаходжу за добу з продажем наступного дня», – Михайло.

Я хотів почати на платформі Amazon з private label, але вивчивши теорію, зрозумів, що для цього бракує коштів, тож стартанув з роздрібного арбітражу. Обрав Китай, і перші свої товари шукав за стратегією – Китай. На пошук товару пішло дуже багато часу. Навіть сварився з куратором курсу, я відібрав близько 50 товарів і куратор їх усі відкинув. Дратувало, думав кинути. Але в підсумку перший товар знайшовся через 2-3 тижні, хоча я його відкинув – ціна не підійшла. Товар, з яким почав продажі, знайшовся через місяць. А зараз 3-5 товарів знаходжу за добу з продажем наступного дня.

Мені було складно прийняти правила пошуку товару, навіть з’явилося відчуття, що над тобою знущаються.

Мої результати

За перший місяць продав 10-15 одиниць, загалом закупив 50 одиниць як тестову закупівлю. Продажі йшли дуже повільно.

Оборот на місяць близько $150. Щоб окупити перший товар, пішло близько 1,5 місяця, прибуток у $10. Маржа була вагою в 100%, але в плані результату це не відчувалося.

Після навчання торгую на Amazon уже 8 місяців. Пройшов через блокування облікового запису, практично відразу ж через 2-3 місяці з початку. Це мене змусило понервувати, але з підтримкою кураторів LevelCG зареєстрував новий обліковий запис, на якому і продовжую успішно працювати. Розширюю асортимент, продаю від 5 до 10 одиниць товару на день. Чистий прибуток на місяць – від $300 до $1000.

Зараз під час пандемії та карантину складно вийти на систематичні продажі, проте отримую прибуток і рухаюся вперед. Дякую Level Consulting Group за допомогу на початкових етапах. Зараз, за наявності якогось досвіду і знань, хочу сказати, що нехай не на 100%, а на 95% навчальна програма дає тобі розуміння і базову основу для самостійного руху.

Вчіться конвертувати досвід і знання інших людей у прибуток, навчайтеся і розвивайтеся.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук