Український стартап Legal Nodes залучив $300 000 інвестицій

Читати на RU

Український стартап Legal Nodes, який працює над юридичною онлайн-платформою, отримав $300 000 інвестицій на pre-seed етапі. Раунд очолив ангельськмй синдикат LIFT99. Про це AIN.UA розповіли представники стартапу.

  • За словами фундаторів Legal Nodes, залучені кошти команда вкладе у запуск повномасштабної хмарної платформи підписок на юридичні послуги. Крім того, у планах стартапу вихід на ринок Великобританії, запровадження фіксованих підписок та розширення мережі партнерів.
  • Інвестиційний раунд очолив ангельський синдикат LIFT99. Він також включав кошти від інвесторів з Pipedrive та Printify, фонду Hype Ventures, засновника британського стартапу TaxScouts та колишнього COO та голови відділу зростання Fuzu. У проект також вклалися Inspirium Laboratories — фонд, заснований партнерами із Sigma Software та стартапу Datrics.
Фото: Legal Nodes
  • Стартап заснували Маргарита Сівакова, Нестор Дубневич та Максим Малюк.
  • У 2021 році Legal Nodes має понад 60 компаній-клієнтів.

«Стартап прагне забезпечити швидку та прозору юридичну підтримку за фіксованими цінами через модель передплат, тим самим допомагаючи таким же стартапам, як і ми самі. Мета Legal Nodes – запустити повномасштабну платформу, на якій компанії зможуть оформити собі підписку на віртуального юриста без найму додаткових співробітників у штат», – зазначають у Legal Nodes.

Платформа Legal Nodes
  • У 2020 року на $50 000 Legal Nodes профінансував Український фонд стартапів. Залучені кошти направили на розробку та вдосконалення платформи. У травні того ж року фонд Hype Ventures шведського інвестора Mathias Eklöf також інвестував компанію на $50 000.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук