Швейцарсько-українська компанія Blocksport.io залучила $900 000 на запуск платформи NFT

Читати на RU

Швейцарсько-українська компанія Blocksport.io залучила $500 000 насіннєвих інвестицій. Головним інвестором була Panda Capital, в раунд також увійшли Aves Lair, CV VC і два ангели. Крім того, компанія залучила ще $400 000 шляхом продажу токенів. Про це AIN.UA повідомив співзасновник і СЕО Blocksport.io Володимир Люлька (співзасновник Intellica, екс-директор Фонду Brainbasket).

Фото тут і далі надане Володимиром Люлькою

Зібрані кошти планується витратити на розробку основного продукту App-as-a-Service та масштабування на світових ринках, а також на розробку та запуск нової NFT-платформи, зміцнення команди розробників в Україні.

Що таке Blocksport

Blocksport.io позиціонується як спортивне технологічне агентство з акцентом на відеоігри, кіберспорт і спорт. Основним продуктом компанії є App-as-a-Service: фірмовий мобільний додаток для спортивних команд, стрімерів, інфлюенсерів, федерацій і ліг. За допомогою додатка клієнти можуть монетизувати активність фанатів за допомогою ґейміфікації.

Blocksport.io у 2019 році був заснований українцем Володимиром Люлькою та німцем Семіхом Качаном. Компанія пройшла 4 акселераційні програми: в інкубаторі CV Labs в Швейцарії, акселераторі HYPE Sports Innovation (Лондон, Тель-Авів), швейцарському Acceleradar by Sportradar і Aves Lair в Нью-Йорку.

Головний офіс Blocksport.io знаходиться в Швейцарії, але головний R&D знаходиться в Україні. Сьогодні в компанії працює 15 осіб.

У Blocksport.io вже є клієнти — більше 30 команд і клубів, як спортивних, так і в сфері кіберспорту. Зокрема, серед клієнтів компанії: Virtus.Pro, футбольний клуб “Динамо Київ” та інші.

За словами Люльки, Blocksport.io є лідером ринку мобільних фан-додатків для кіберспорту з часткою близько 7%. Інвестиції дозволять Blocksport.io розробляти і запускати ігрові NFT-токени для своїх клієнтів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук