Дубілет запустив ще один чатбот. Він керує відпустками та лікарняними

1554
Читати на RU

Співзасновник monobank та Smartass Дмитро Дубілет повідомив, що запускає чатбот для зручного керування відпустками та лікарняними. Він підходить невеликим командам до 200 співробітників, в ньому можна узгоджувати вихідні і дивитись статистику відсутності. 

  • Щоб почати роботу в боті, потрібно створити в ньому компанію. Тоді ви отримаєте посилання, яке потрібно відправити співробітникам. Так вони зможуть «увійти» до цієї компанії.
  • Якщо хтось із команди хоче піти у відпустку або змушений взяти лікарняний, то просто натискає відповідну кнопку в боті.
  • Коли він подає заявку вперше, йому потрібно вказати керівника, який буде узгоджувати або відхиляти його заявки. Весь процес займає кілька кліків. 
  • Разом із заявкою, керівнику приходить інформація про те, скільки днів відпустки співробітник брав цього року, а також хто ще в компанії йде у відпустку в цей час.
  • У боті можна подивитися, хто з колег відсутній зараз, або збирається у відпустку скоро.
  • Можна переглянути загальну статистику, хто і скільки днів відпочивав.

«Мені здається, він дуже круто вирішує біль, який я часто бачу в невеликих компаніях про погодження відпусток та лікарняних. До того ж, ми запустили альфа-тест на сотню компаній і я вже бачу, що вони дуже активно користуються ботом», – каже Дмитро Дубілет.

За словами Дубілета, цей інструмент не підійде великим компаніям із кадровим документообігом. Але для компаній до 200 осіб, де погодження відпусток та лікарняних має інформаційний характер — виявиться доволі корисним.

Посилання на бот поки в закритому доступі. Дмитро планує поступово додавати нових користувачів, щоб не навантажувати сервіс. Заявку на отримання доступу можна залишити тут

Це вже другий чатбот від Дубілета. В червні підприємець запустив Kind Reminder. За допомогою цього чатбота можна ставити командні завдання, а потім нагадувати про їхнє виконання. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук