Бути в тренді з realme: смартфони, стиль і функціональність яких визнані світом

Грудень можна вважати найвдалішим часом для покупки нового смартфона. По-перше, тому що закінчилися осінні презентації нових пристроїв від усіх брендів і можна сміливо визначатися з фаворитом. По-друге, до новорічних свят є можливість придбати потрібний смартфон за чудовими знижками.

Розповідаємо, чому і з якими ґаджетами realme ви зможете насолоджуватися моментом і залишатися в ресурсі весь наступний рік.

Любов, премії та рекорди realme

Заснований у травні 2018 року realme стрімко увірвався на світові ринки і вже за перші 4 місяці здобув понад мільйон користувачів. З кожним роком популярність бренду невпинно зростає, показником чого є потрапляння до топ-6 брендів за кількістю продажів смартфонів вже цього року.

Показовим є і те, що realme став першим брендом смартфонів, який найшвидше продав 100 мільйонів телефонів у всьому світі.

Пристрої компанії полюбили за продуктивність, стильний дизайн та неймовірну якість за супер доступною ціною. А місія бренду: дати можливість більшій кількості молоді насолоджуватися щасливим життям у синхроні з красою технологій.

realme C25Y: найдешевший смартфон із 50-мегапіксельною камерою

Любов до бренду визначається не лише можливостями найдорожчих телефонів. Підтвердженням цього є бюджетний realme C25Y, який підкорить вас своєю функціональністю за відмінну ціну.

В естетичному 6,5-дюймовому дизайні зі строгих ліній та плавних відтінків зібрані сильні характеристики молодіжного смартфону:

  • 8-ядерний процесор Unisoc T610.
  • Акумулятор на 5000 мАч із режимом супер-енергозбереження.
  • Фронтальна 8-мегапіксельна камера.
  • Основна камера з роздільною здатністю 50 Мп та двома датчиками по 2 Мп.

Потрійна камера смартфона допоможе зробити ваші фото унікальними і деталізованими. Ще однією перевагою даної моделі є швидка зарядка на максимальній потужності 18 Вт.

Купуйте realme C25Y у Цитрусі всього за 4 999 гривень.

realme GT Master: смартфон, який підкорив світ своїм дизайном

Якщо вам потрібен телефон з більшою продуктивністю, пропонуємо звернути увагу на серію GT. Зазначимо, що саме за технологічні інновації серії realme GT Master Edition компанію було визнано переможцем золотої премії Stevie Award і вона стала володарем премії «Оскар» дизайну IF Design Award 2021.

GT Master Edition втілив у собі тренди останніх років, серед яких можна відзначити його екологічність та позачасову естетику від відомого дизайнера Наото Фукасави. Із основних характеристик:

  • Super AMOLED дисплей із частотою оновлення 120 Гц.
  • 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 778G.
  • 32-мегапіксельна фронтальна камера.
  • Основна камера 64 Мп із ширококутним та макро-об’єктивами.

Ще однією перевагою смартфона є ефективне п’ятишарове охолодження з великою камерою випаровування. Повністю зарядити пристрій можна всього за 33 хвилини, а великий вибір режимів і фільтрів камери вражають своїми можливостями.

Купуйте realme GT Master у Цитрусі всього за 10 999 гривень замість 11 999 гривень.

Супер-флагман realme GT Neo 2: час для чогось нового

Новий флагман із вишуканою зовнішністю та універсальною продуктивністю вразить вас кожним своїм аспектом, починаючи від дизайну до воістину флагманських інновацій! А з його характеристиками ви точно зможете розширити свої можливості:

  • Надзвичайно потужний процесор Qualcomm Snapdragon 870 5G з ядрами нового покоління A77 Prime Core.
  • 6,62-дюймовий AMOLED екран з динамічною частотою оновлення 120 Гц.
  • Розумніший дисплей з подвійними датчиками зовнішнього освітлення та охопленням у 360°.
  • 64-мегапіксельна камера з надширококутною камерою на 8 МП та макрооб’єктивом.

Також, у GT Neo 2 найбільша випарна камера у світі! Абсолютно нова система охолодження Stainless Steel VC Cooling Plus з 8-шаровою структурою забезпечує ефективний контроль температури та найкраще розсіювання тепла.

Купуйте realme GT Neo 2 ексклюзивно у Цитрусі всього за 14 999 гривень.

До речі, на українському ринку realme з’явилися завдяки «Цитрусу», які стали першим офіційним реселером бренду у березні 2020 року.

Більше пропозицій від молодого та стильного бренду ви можете подивитись тут. А якщо плануєте оновити смартфон цього року, вам варто заглянути до «Цитрусу». Адже там величезний вибір потрібних вам ґаджетів та відмінні ціни. До того ж із «Цитрус Обміном» отримайте до 90% вигоди при покупці нового смартфону, обмінявши свої старі пристрої! А на отриману вигоду можна придбати й інші потрібні ґаджети улюбленого бренду.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук