Найкращі подарунки під ялинку: топ ґаджетів від «Цитрусу»

Залишилося всього два тижні до Нового року і саме час зайнятися вибором подарунків для себе, близьких та друзів. І щоб заощадити ваш час, «Цитрус» зібрав список корисних ґаджетів, які стануть чудовим подарунком до Новорічних свят. Для ваших вигідних покупок ритейлер дарує приємні Новорічні знижки на всі категорії товарів.

А з «Цитрус Обміном» ви отримаєте до 90% вигоди при покупці нових ґаджетів, обмінявши свої старі пристрої.

Корисні ґаджети для подарунку дітям

Ваша дитина зможе творити магію з мега-набором 3D ручки Magic Pen, адже малювати можна навіть у повітрі! У комплекті з ручкою йде 50 метрів ниток різних кольорів для створення яскравих, об’ємних малюнків, іграшок та моделей. Покваптесь придбати 3D ручку Magic Pen у «Цитрусі» всього за 999 гривень замість 1 299 гривень.

Маленьким фанатам «Фіксиків» також сподобається дитячий годинник-телефон з GPS трекером Elari FIXITIME LITE! Крім яскравого дизайну улюбленого мультфільму, дитина буде в захваті від можливості обмінюватися голосовими повідомленнями, приймати дзвінки та навіть робити гарні фото. Придбати дитячий годинник-телефон у «Цитрусі» можна всього за 1 199 гривень зі знижкою 400 гривень.

Якщо дитина любить музику, вона точно буде у захваті від яскравої портативної акустики JBL JRPOP, яка має різні кольорові теми та містку батарею, що забезпечує до 5 годин автономної роботи. З нею дитина зможе яскраво провести час із друзями. Купуйте акустику JBL JRPOP у «Цитрусі» всього за 799 гривень замість 1 199 гривень.

Ви, напевно, чули прислів’я про важливість підготовки саней з літа. Те саме можна сказати і про літній електротранспорт, популярність якого тільки зростає! Корисним подарунком стане електросамокат Like.Bike Twist, який зараз можна придбати в «Цитрусі» за дуже вигідною ціною 6 399 гривень зі знижкою 2600 гривень.

Універсальні ґаджети у подарунок для всіх

Великою увагою користуються смартфони, що ідеально підходять для подарунка під ялинку. Одним із таких смартфонів року, що минає, став Samsung Galaxy S20FE. Цей флагман підходить для всього: фотографій, геймінгу, серфінгу в соцмережах та реалізує всі очікування. Samsung Galaxy S20FE може стати вашим лише від 15 499 гривень замість 18 999 гривень.

Якщо ж хочете щось особливе, обирайте realme GT Neo 2. Цей флагман із вишуканим дизайном та універсальною продуктивністю створений для техногіків і досвідчених користувачів. Важливо відзначити, що цей смартфон можна придбати лише у «Цитрусі», а кількість пристроїв обмежена. Купуйте realme GT Neo 2 всього за 13 999 гривень замість 15 999 гривень.

Ґаджети під ялинку для нього

Lenovo Yoga Tab 11 – доступний та функціональний планшет, який стане універсальним інструментом не тільки для мультимедійних розваг, але й для спілкування і роботи. Поспішайте придбати Lenovo Yoga Tab 11 у «Цитрусі» за 12 499 гривень замість 11 499 гривень.

Бестселером року, що минає, став і ультратонкий ноутбук Chuwi GemiBook Pro 14, який може похвалитися своєю продуктивністю, потужною батареєю і хорошим обсягом пам’яті. Придбати Chuwi GemiBook Pro 14 у «Цитрусі» можна всього за 10 999 гривень із вигодою 1 700 гривень.

Якщо ви обираєте подарунок автолюбителю, обов’язково зверніть увагу на автомобільний пилосос DONI Handheld Vacuum Cleaner. Цей девайс легко справляється з пилом, крихтами, шерстю тварин, волоссям та іншим сміттям, а особлива конструкція дає можливість прибирати ще й пролиті рідини. Купуйте DONI Handheld Vacuum Cleaner у «Цитрусі» за 999 гривень із вигодою 300 гривень.

Ще одним корисним пристроєм стане масажна накидка 4 в 1 Naipo C2030 з підігрівом і вібрацією, яка легко перетворить будь-яке крісло в масажне, допоможе позбутися втоми та скутості, зміцнить здоров’я та підніме настрій. Купуйте масажну накидку Naipo C2030 у «Цитрусі» за 3 199 гривень замість 4 299 гривень.

Ґаджети під ялинку для неї

Не лише діаманти можна вважати найкращими друзями дівчат. Подарувавши новенький смартфон від Apple ви точно не помилитеся в подарунку. Ми рекомендуємо звернути увагу на Apple iPhone SE 2020, який зараз можна придбати за дуже приємною ціною. Купуйте iPhone SE у Цитрусі усього за 14 599 гривень із вигодою 2 000 гривень.

Також у «Цитрусі» величезний вибір ґаджетів для догляду за собою та домашньої косметології, з якими кожен подарунок буде вдалим. Наприклад, фен Dyson Supersonic — один із найтоповіших варіантів подарунку для дівчини. Він розгладжує, створює зачіску та допомагає зберегти природний блиск. Особливість цієї моделі у цифровому управлінні та технології Air Multiplier. Придбати фен Dyson Supersonic у «Цитрусі» можна за 14480 гривень.

Ще одним корисним та універсальним подарунком стане мікрострумовий масажер для обличчя Foreo BEAR Mini. Надаючи ті ж мікрострумові процедури для обличчя, що і салони краси, він стане персональним домашнім косметологом, забезпечуючи повноцінний професійний догляд. Купуйте Foreo BEAR Mini у Цитрусі за 7 879 гривень.

Більше пропозицій для персонального догляду — на сайті «Цитрусу».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук