NIX відкриває новий офісний простір і планує прийняти сотні студентів

713

Додатково до бізнес-центрів «Брама» та «Паралель» відтепер стане доступною третя локація — «Атріум». В ній розміститься Корпоративний центр навчання, де готують IT-спеціалістів, які після навчання приєднуються до однієї з найбільших IT-команд на сході України.

Навіщо NIX ще один офісний простір?

Місія Корпоративного центра навчання в NIX — поповнювати команду якісно підготовленими спеціалістами з актуальними знаннями у сфері IT. Дуже багато тих, хто хоче навчатися в КЦН, тільки у 2021 році центр випустив декілька сотень студентів. Серед них як ті, хто вчиться або вже випускник ВНЗ, так і світчери – ті, хто вирішили змінити професію. У 2022 році кількість студентів, які будуть навчатися в просторих та комфортних аудиторіях бізнес-центру «Атріум», може перевищити декілька тисяч.

Нині у КЦН діє 19 програм, які охоплюють найперспективніші освітні напрямки: від веб-дизайну та програмування до ДевОпсу та тестування. У центрі викладають сучасні та потрібні знання та навички в IT, які дозволяють студентам розпочати кар’єру в NIX та скоріш адаптуватись у команді.

Крім того, у КЦН Ніксові експерти проводять лекції для викладачів профільних кафедр технічних навчальних закладів Харкова. Що дозволяє їм підвищувати свою кваліфікацію та, як результат, удосконалювати якість освіти для своїх студентів.

Максимальний комфорт як для навчання, так і для відпочинку — це важлива особливість нової локації. У «Атріумі» для студентів відкриті кілька повністю оснащених кухонь та облаштованих з домашнім затишком кімнат відпочинку.

Надалі в NIX нову локацію займуть повністю 

Завдяки новому Ніксовому офісному просторові команда розробників зможе стати значно більшою. Вона розташується в «Атріумі» після завершення ремонту та переобладнання бізнес-центру. NIX є єдиною командою, що повністю займає всі свої офісні будівлі.

Про команду NIX:

NIX — це одна з найбільших в країні IT-команд. За кількістю спеціалістів NIX впевнено входять до топ-10 по Україні та у топ-3 у Харкові. Нині в команді понад 3000 людей. NIX успішно реалізували тисячі проєктів для компаній зі США, країн Європи та Південно-Східної Азії. Від бізнес-аналізу до використання готових рішень — досвідченні спеціалісті забезпечують повний цикл розробки ПЗ та створюють як прості програми, так і складні кросплатформні системи. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук