Стартап CallPage, заснований українцями, купила компанія SaaS Labs

Читати на RU

Польський стартап CallPage поглинула американська компанія SaaS Labs. Про це повідомив співзасновник стартапу Ростислав Кнап. Суму угоди сторони не розголошують, але відомо, що вона проведена повністю готівкою.

SaaS Labs – американо-індійський стартап, що створює хмарні комунікаційні платформи. Компанія фінансується такими гігантами венчурної індустрії, як Sequoia, 10 Partners, Eight Roads Ventures. Таким чином, польський стартап продовжить свою закордонну експансію та завоює позицію світового лідера у галузі рішень для автоматизації зворотного виклику під крилом міжнародного партнера.

“Після того, як у 2021 році ми вийшли в прибутковість, ми не могли навіть уявити собі кращого партнера для подальшого зростання та експансії”, – написав Кнап в LinkedIn.

Про CallPage

CallPage – це віджет, який розміщується на сайті і дозволяє швидко зв’язуватися з клієнтом і торгувати по телефону. Його заснували у 2015 році три українця: Ростислав Кнап, Андрій Ткачив і Сергій Бутко, які переїхали з України в Польщу в різний час і з різних причин. Стартап сумарно залучив $6,7 млн інвестицій.

Послугами CallPage користуються понад 1000 великих та середніх компаній із різних галузей по всьому світу. Компанія співпрацює з UPC, Docplanner, Inpost, Medicover та іншими брендами по всьому світу. Компанія була відзначена престижними конкурсами, такими як UPC Think Big, Aulery та Eagle of Innovation. Ростислав Кнап, генеральний директор та засновник компанії, тричі потрапляв до списку Forbes “30 under 30”.

Серед засновників залишився Кнап. Андрій Ткачів зараз живе на Балі і займається криптотрейдингом, а Сергій Бутко розвиває edutech-стартап Certifier.

Деталі угоди

В 2021 році CallPage почав виходити в плюс, але, за словами Кнапа, потенціал зростання компанії без додаткових ресурсів був у відсотках на рік, а не в рази. Постало питання: піднімати новий раунд або робити exit.

“Ми з бордом вирішили, що пророблено багато роботи і можна озирнутися не лише за раундом, але бути відкритим до продажу компанії. Нас тоді помітили у SaaS Labs і між нами одразу з’явилася хімія!”, – поділився Кнап.

Він не розкриває цифр, але за його словами, усі володарі опціонів CallPage залишилися задоволені угодою. На даний момент у компанії працюють близько 25 осіб, серед них чимало українців.

Ростислав залишиться в SaaS Labs мінімум на рік і допомагатиме інтегрувати CallPage в екосистему SaaS Labs, а також розвиватиме європейський офіс.

“Ми плануємо сильно розвивати команду, багато інвестувати у скіли та збільшити штат у 2-3 рази лише у Польщі. У SaaS Labs є офіси в Америці, Індії, Франції і зараз з’явився у Польщі, тому для тих хто хоче отримати міжнародний досвід з можливістю релокейту це ідеальне місце!”, – розповів Кнап у коментарі AIN.UA.

Про SaaS Labs

SaaS Labs — американо-індійський стартап, заснований у 2016 році Гауравом Шармом, який розробляє продукти для відділів продажу, маркетингу та кол-центрів для підвищення їх ефективності. Основними продуктами компанії є Justcall, Helpwise та Callroot. Компанія має більше 6000 клієнтів по всьому світу і залучила понад $50 млн фінансування від Base10, Eight Roads Ventures та Sequoia.

“Ми спостерігаємо за CallPage від початку нашої діяльності. Компанія створила відмінну культуру та унікальний продукт. Ми в захваті від цінності, яку CallPage принесе нашим клієнтам у всьому світі”, – говорить Гаурав Шарма, генеральний директор та засновник SaaS Labs.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук