SpaceX представила Starlink Premium. Швидкість до 500 Мбіт/с за $500 на місяць

Читати на RU

SpaceX презентувала новий швидкісний приймач супутникового інтернету Starlink Premium. Як повідомляє The Verge, користувачам комплекту Starlink Premium обіцяють швидкість до 500 Мбіт/с з затримками до 40ms. При цьому вартість обладнання складає $2500, а щомісячна підписка буде коштувати $500.

Starlink Premium найкраще підходить невеликим компаніям

Starlink Premium комплектується більш потужною антеною і має надавати користувачам швидкість від 150 Мбіт/с до 500 Мбіт/с з затримкою на рівні від 20 до 40 мс. Для порівняння, у звичайного інтернету від Starlink швидкість складає від 50 до 250 Мбіт/с, з тими ж затримками близько 30 мс. Крім того, Premium пакет також пропонує вдвічі вищу швидкість завантаження файлів на сервери в інтернеті — до 20–40 Мбіт/с у порівнянні з 10–20 Мбіт/с у стандартному пакеті.

Порівняння пакетів Starlink

Такий комплект буде коштувати $2500 за обладнання (антену та приймач) та додатково $500 за щомісячну підписку на сервіс. Тоді як звичайний Starlink коштує $499 доларів за обладнання та $99 доларів на місяць за доступ до послуги.

Крім збільшення швидкості, Starlink Premium також гарантує, що система краще працюватиме в «екстремальних погодних умовах», а ще його клієнти отримають доступ до пріоритетної підтримки 24/7. На сайті Starlink також повідомляється, що новий пакет орієнтований перш за все на «малі офіси, вітрини та суперкористувачів по всьому світу», а його постачання повинне початися у другому кварталі цього року. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук