MOYO потрапив до Книги рекордів України

Всеукраїнський аматорський кібертурнір MOYO Cyber ​​Cup 2, організований ритейлером, увійшов до Книги рекордів України. За даними Національного реєстру рекордів, за кубок від MOYO та призовий фонд у 150 000 грн змагалися 1676 любителів Dota 2 з усієї України. Це вже другий кібертурнір від MOYO і в компанії говорять про великі плани розвивати свій проєкт.

MOYO Cyber ​​Cup — це перший всеукраїнський кібертурнір, повністю організований ритейлером. Це єдині в Україні масштабні аматорські змагання, в яких можуть взяти участь як сформовані, так і неповні команди, а також соло гравці.

Як все починалося

Перший MOYO Cyber ​​Cup з Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) відбувся 29-30 травня минулого року, у ньому змагалися 133 команди.. Концепція MOYO — доступний для всіх турнір, але на професійному рівні: з великим призовим фондом, гучними спонсорами та трансляцією фінальної битви під коментарі найкращого стрімера 2020 та 2021 року за версією CIS Esports Костянтина Leniniw Сівка та відомого ведучого Олександра Бєлкіна. Соло гравці та неповні команди знаходять одні одних завдяки турніру: так формуються нові команди, а MOYO Cyber ​​Cup стає вільним майданчиком для геймерських знайомств.

Завдяки своєму унікальному формату, турнір від MOYO став помітною подією в геймінг-спільноті, і компанія вирішила провести другий захід вже за півроку. Обираючи дисципліну, організатори відповіли на запит поціновувачів Dota 2, і ці змагання побили рекорд України за кількістю учасників.

Рекордні масштаби

Щоб наголосити на професійному рівні заходу, на підтримку кібертурніру навіть провели брифінг для журналістів — усе, як у великому кіберспорті. Про подію написали понад 70 разів у популярних ЗМІ та телеграм-каналах, до анонсу приєдналися блогери ігрової тематики. Сайт турніру за два тижні відвідали понад 48 тисяч разів. У MOYO отримали 3783 заявок на участь та 16594 повідомлень на техпідтримку!

Для 30% гравців це були перші в житті змагання подібного роду та масштабу, і вони потребували консультацій та підтримки.

«Ефективні комунікації протягом усього періоду реєстрації та підготовки до турніру — цінність MOYO Cyber ​​Cup. Ми були відкриті, залучені та уважні до всіх учасників, і вони відповіли тим самим», — пише у своїй колонці директор з маркетингу та клієнтського досвіду Максим Левченко.

У компанії кажуть, що робота над кібертурніром триває кілька місяців.

«MOYO — мережа магазинів техніки та електроніки. Інвестуючи в MOYO Cyber ​​Cup, ми створюємо подію, цікаву і для виробників геймерської техніки, і для її кінцевого споживача, і тим самим розвиваємо ринок загалом», — коментує генеральний директор MOYO Валентин Івакін.

Цінні призи учасникам та високий рівень технічної організації турніру забезпечують сильні партнери. Так, змагання, за Dota 2, підтримали Acer та AMD. Компанії також оголосили ноутбук турніру Acer Nitro 5 на базі процесора AMD Ryzen™ 7, створений спеціально для геймерів. Загальний призовий фонд турніру склав 40 призів, які отримали гравці з восьми найкращих команд.

Кубок MOYO Cyber ​​Cup 2 за перше місце та п’ять професійних ігрових моніторів здобула команда dunno, яка об’єднала учасників з Києва, Харкова, Павлограда та Ходорова. У складі команди переможців грає дівчина, 22-річна киянка Ірина Lyralei Кулик, яка особистим прикладом розвінчує стереотипи та доводить: кіберспорт в Україні не має меж. Для неї Dota 2 стала частиною життя, і дівчина успішно монетизує своє захоплення, заробляючи на стрімах. Для таких, як Іра, участь у турнірах — це можливість розширити свою аудиторію та заодно заробити новий рядок у своєму геймерському резюме.

«На сьогодні MOYO Cyber ​​Cup — це офіційно найбільший безкоштовний всеукраїнський кібертурнір для аматорів, організований ритейлером (тобто непрофільною організацією) на професійному рівні і з великим призовим фондом всіх. Ми даємо можливість напрацювати досвід змагання, знайти гравців у команду і просто пограти з додатковим адреналіном, ще й за цікаві призи. Це наш внесок у розвиток геймінг-напрямку та кіберспорту в Україні», — розповідає про соціальну складову проєкту генеральний директор компанії Валентин Івакін.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук