ЕРАМ оголошує про перезапуск освітньої програми для досвідчених фахівців

Mastering Advanced Software Engineering Program (eMASE) пропонує модульний підхід до більш глибокого вивчення окремих дисциплін. Це дасть можливість різним групам вчитись паралельно, спеціалізуючись на цікавому для себе напрямі – System Engineering, Delivery Management, Data Engineering чи Solution Architecture. Набір бажаючих вже розпочато, а саме навчання почнеться у вересні 2022 року.

Програма Master’s degree in software engineering (MsDP), яку в 2019 році компанія ЕРАМ започаткувала разом із Національним університетом «Києво-Могилянська академія», стала успішним стартапом. Вона заповнила вільну нішу на освітньому ринку, де бракувало якісних програм для підготовки Middle та Senior спеціалістів. Серед лекторів курсу були – науковці, інженери зі світовим ім’ям, серед студентів – ІТ-спеціалісти з інших країн. 

«За ці два роки відбулося багато змін – у світі, в індустрії. І програма має змінюватись разом із розвитком технологій. Сьогодні ми пропонуємо покращений освітній продукт, інший за  змістом та формою навчання. Ми взяли до уваги відгуки наших студентів та оновили навчальний контент. На деяких напрямах зміни досягли 70%. Але незмінним залишається фокус на практичних навичках та досвіді, якими діляться експерти-практики ЕРАМ», – коментує запуск програми eMASE Юрій Антонюк, віцепрезидент, очільник EPAM у Центральній та Східній Європі.

Робота над вдосконаленнями тривала майже півроку.  До трансформації програми долучилися майже сто фахівців ЕРАМ з усього світу. Відтепер майбутні слухачі  зможуть зупинитися на одному з перелічених напрямів, поглибити свої знання та пройти стажування в компанії:

Серед переваг eMASE – зручність у роботі з модулями, концентрований максимум знань, фокус на продакшн досвіді та конкретних запитах аудиторії, а також інтеграція з кращими світовими освітніми практиками. Більшість матеріалів розміщено на інтерактивній платформі, а робота в групах відбувається на інтерактивних воркшопах. Навчання проводитиметься в офлайн та онлайн форматах.

Для перших студентів eMASE навчання розпочнеться у вересні 2022 року.  Обрана програма триватиме впродовж трьох семестрів — до травня 2023 року. Після літньої перерви студентів чекає 3-місячна практика з прицілом на спеціалізацію. 

Водночас вимоги до тих, хто може долучитися до курсу, не змінились: 3+ років в ІТ (Middle або Senior інженер); В2+ англійська; базові знання з бізнесу; лідерські здібності.

Для тих, хто зареєструвався до кінця березня, передбачена знижка 20%. Деталі та реєстрація – за посиланням.

Про EPAM Systems  

Заснована у 1993 році компанія EPAM Systems Inc. (NYSE:EPAM) сьогодні є провідним світовим постачальником послуг із цифрової трансформації — лідером у сфері розробки цифрових і фізичних продуктів і платформ.  Використовуючи свої компетенції в області інноваційних стратегій, консалтингу, дизайну та інженерну ДНК, EPAM допомагає клієнтам та спільнотам у всьому світі реалізовувати найамбітніші цілі та плани. Розроблені EPAM цифрові платформи для різноманітних організацій, сфер освіти та охорони здоров’я роблять досвід взаємодії з процесами та сервісами комфортним, об’єднують людей та допомагають покращити їхнє життя.  Мультидисциплінарні команди EPAM працюють у понад 40 країнах світу на 5 континентах, а компанію названо «Найкращим роботодавцем 2021 року» за версією журналу Newsweek.  EPAM входить до списку 15 провідних компаній у сфері інформаційних технологій рейтингу Fortune 1000 і впродовж останніх трьох років займає провідну позицію списку Fortune «100 компаній світу, які розвиваються найшвидше». Компанію включено до 25 найбільших агенцій світу за версією Ad Age, також у 2020 році Consulting Magazine назвав EPAM Continuum однією з двадцяти компаній, які зростають найшвидше.  

Більше деталей на сайті програми або на Facebook сторінці 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук