«АТБ», «Сільпо», Novus, «Фора», Varus та Rozetka працюють над забезпеченням постійного постачання продукції

Українські мережі супермаркетів запевняють, що працюють над забезпеченням постійного постачання продукції. Як передає «НВ», більшість магазинів відкриті та працюють в штатному або посиленому режимі, хоча доставка онлайн-замовлень в деяких може затримуватись.

АТБ працює в максимально посиленому та мобілізованому режимі

«Магазини торговельної мережі АТБ забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення. Логістична та транспортна інфраструктура компанії є під особливим контролем. Керівництвом компанії розроблені відповідні плани дій при загостренні ситуації, в першу чергу у районах прямого озброєного зіткнення. Працює оперативний штаб, триває погодинний моніторинг подій. Запроваджено додаткові посилені заходи безпеки щодо можливої необхідної евакуації працівників компанії», — йдеться в заяві АТБ.

Rozetka працює та робить все, щоб продовжувати роботу

«На сьогодні ми не все і скрізь зможемо доставити, але боротимемося за це. Особисто знаю, що АТБ і Сільпо роблять все можливе, щоб забезпечити людей найнеобхіднішим. Найкраще, що ми можемо зараз, не зупинятися, зберігати спокій, вірити в нашу армію, вірити в наших людей», — написав співвласник маркетплейсу Rozetka Владислав Чечоткін.

Fozzy Group («Cільпо», «Фора», Thrash!) робить все можливе, проте деякі магазини сьогодні не будуть працювати

«Ми працюємо над тим, щоб постачати товари з наших розподільчих центрів. Ми на зв’язку з виробниками, щоб забезпечити постійні поставки продукції. А також на зв’язку з ТРЦ, щоб навіть у разі закриття торгового центру, ми відкрили Сільпо», — зазначили в мережі «Сільпо».

«Ми працюємо, магазини відкриті, робимо все можливе, щоб вчасно поповнювати запаси продуктів. Зберігайте спокій – все необхідне в магазинах є і ми будемо робити все можливе, щоб так було і надалі. Доставка онлайн замовлень може затримуватись, тож за можливості просимо купувати продукти безпосередньо в магазинах», — додали в «Фора».

NOVUS опублікував список відкритих магазинів

«Друзі, ми продовжуємо працювати та робимо все можливе, щоб забезпечувати вас продуктами. Зараз для нас головне — зберігати спокій і бути корисними для нашої країни. Тому ми робимо все, щоб всі магазини продовжувати працювати у звичайному режимі. Ознайомтесь, будь ласка, із переліком магазинів, що працюють», — заявили в компанії.

Varus працює в штатному режимі скрізь, куди можна доїхати

«Ми віримо в наших військових, в наших громадян та в НАШУ країну! Ми, мережа супермаркетів Varus, робимо і будемо робити все від нас можливе, щоб забезпечити магазини продуктами у звичайному режимі.Постачання працює у повному обсязі скрізь, куди можна доїхати», — розповіли в Varus.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук