Під час війни в Україні відбувається багато одружень. Де терміново взяти обручки? 

4

Війна спонукала багато пар узаконити свої стосунки. Щодня фото закоханих, що одружилися в Тероборону, на передовій, в ДСНС. А 8 березня влада взагалі дозволила одружуватися з військовослужбовцями без їхньої присутності. 

Розповідаємо, де можна терміново знайти обручки на інші ювелірні прикраси. 

Найкращий варіант – замовити онлайн. Ювелірний інтернет магазин крім каблучок, пропонуе брошки, сережки та кулони. Прикраси магазину набули великої популярності серед молодят і закоханих пар не лише через прийнятну ціну, але й через привабливий зовнішній вигляд. 

Про матеріали для прикрас 

Найчастіше ювелірні прикраси роблять із «шляхетних» металів: срібла; золота; рідше – платини. Вони відрізняються підвищеною міцністю; стійкістю до сколів та подряпин. Крім красивого блискучого вигляду, вироби зі срібла та золота не піддаються корозії, не гниють, зберігають первозданний вигляд протягом століть. Їхні властивості часто наділені символізмом – міцні відносини асоціюють з таким самим міцним, не менш міцним золотом.

Про цінову політику

Найдорожчі варіанти продукції – ті, при виготовленні яких використовуються дорогоцінні камені: діаманти чи рубіни. Найчастіше подібні поєднання можна знайти у ювелірних обручках. Разом з тим магазин «Ювелірна карта» готовий запропонувати своїм клієнтам як недорогі, так і ексклюзивні варіанти прикрас. Ви можете придбати подарунок під будь-який бюджет.

Про види ювелірної продукції

Ювелірні прикраси можуть відрізнятися за формою та розмірами. У більшості випадків це досить компактні вироби, які легко повісити на шию, або надіти на палець. Ті ж кулони не займають багато місця, їх можна брати із собою на значні відстані, не боячись за збереження виробів. Подорожі, вечірка, весільна церемонія, урочистий захід – це лише малий перелік заходів, на які можна одягнути наші ювелірні прикраси. Будьте певні – ви вразите своє оточення!

До основних видів ювелірної продукції відносять:

  1. Кільця. Це можуть бути як весільні обручки, так і звичайні прикраси. Найпопулярніший варіант виготовлення: золоте кільце 585 проби;
  2. Браслети – доповнять ваш образ елегантними деталями;
  3. Сережки – прикрасять будь-яке фото. Під час їхнього виготовленні використовуються дорогі, блискучі метали, тому сережки виглядають стильно в будь-якому поєднанні;
  4. Ланцюжки – дуже популярні варіанти прикраси, виготовлені із золота. Одягаються на шию, а оскільки сам матеріал дуже легкий, носити їх одне задоволення;
  5. Підвіска – ювелірний виріб, що підвішується на ланцюжок. Найчастіше зроблять у вигляді: серця, хрестику, ключику, місяця та ін. Можуть додатково прикрашатися коштовним камінням;
  6. Брошка – гарна прикраса, що кріпиться на одяг. Іноді слугує застібкою. Відрізняється яскравою фігурою, яка доповнює загальний образ. 
  7. Сувеніри – це спеціальні предмети, при виробництві яких використовувалися дорогоцінні камені та метали. Наприклад, це може бути золота статуетка Будди, віяло, вінтажний годинник, подарункові книги з обрамленням. На відміну від іншої ювелірної продукції, сувеніри не одягнеш на себе, зате вони відрізняються великими розмірами, надають ексклюзивності будь-якому домашньому інтер’єру.

Де придбати ювелірні вироби?

Перегляньте асортимент магазину «Ювелірна карта».

Основні переваги:

  • прийнятна ціна прикрас;
  • різні варіанти виконання: срібло, платина, діаманти;
  • асортимент представлений майже всіма видами ювелірної продукції;
  • швидка та безпечна доставка по всій Україні – можете не переживати за цілісність товару.

У разі виникнення будь-яких питань, зв’яжіться з нами за вказаними контактними даними:

Viber — +38 050 446 23 50

Слідкуйте за оновленнями магазину в Instagram та Facebook. 

Залишити коментар

Коментарі | 4

Пошук