Благодійна $1000 допомоги українським сім’ям від $1KProject 

1
Читати на RU

Благодійний проект $1KProject оголошує про надання фінансової допомоги українським сім’ям, що зазнали втрат через війну, яку Росія та Білорусь почали в Україн. Про проект AIN.UA розповіли в TA Ventures, які разом з ICLUB підтримали ініціативу.

  • $1KProject — це проект американського підприємця українського походження Алекса Іскольда, що об’єднує спонсорів, які готові допомогти українцям. 
  • Вперше $1KProject був запущений ще у 2020 році, як програма допомоги сім’ям, що постраждали від пандемії Covid-19. Тоді вдалося зібрати понад $3 млн. Тобто більше 3000 сімей отримали фінансову допомогу. Зараз проект повністю переформувався на допомогу Україні. 

Наразі проекту вже вдалося зібрати $450 000. Ми працюємо, щоб якомога більше українських сімей, що зазнали втрат через російську агресію, змогли отримати допомогу. 

Як отримати допомогу 

Отримати допомогу максимально просто. Для цього потрібно тільки заповнити заявку за посиланням — https://1kproject.org/ukraine (займе 5 хвилин часу). Для отримання допомоги потрібно мати українську банківську карту. 

Як стати спонсором 

Також до проекту можна долучитися як спонсор. Для цього залиште заявку за цим посиланням — https://airtable.com/shrOjsUE9kgQ0LquA

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук