Як працює КАСКО від ARX за кордоном

Страхова компанія ARX продовжує працювати. Наразі багато українців опинилося за кордоном. Інформуємо, що усі збитки за КАСКО за кордоном покриваються. Наші поліси діють на всій території Європи.

1. З урахуванням того, що багато наших клієнтів знаходяться в роумінгу, всі комунікації пропонуємо вести через чат у Viber та Telegram.

2. Реєстрація збитків відбувається у звичайному режимі шляхом звернення на гарячу лінію та у чати цілодобово.

3. Співробітники контакт-центру дають рекомендації, виходячи з умов договорів страхування.

  • Збитки без наявності другого учасника ДТП будуть урегульовані відповідно до умов договорів (ліміт на виплату, як правило, до 5% від страхової суми). 
  • Збитки з другим учасником необхідно оформити як ДТП відповідно до законодавства країни перебування.
  • Як правило, у всіх країнах Європи такі збитки без наявності потерпілих оформлюються за допомогою європротоколу.

4. Ми рекомендуємо зробити фотографії ДТП та пошкоджень автомобілів та переконатися, що у європротоколі вказано дані страхового поліса і місцевої страхової іншого учасника та зеленої картки українського автомобіля.

5. Клієнти можуть звернутися на СТО у країні перебування, отримати рахунок на ремонт та направити його нам. Також співробітники ARX можуть зробити розрахунок відшкодування за фотографіями автомобіля. У разі наявності прихованих пошкоджень, згодом клієнти за допомогою чату можуть звернутися для отримання доплати.

6. Усі виплати здійснюються виключно у гривні на розрахункові (карткові) рахунки клієнтів. На жаль, компанія не має можливості прямих перерахувань на СТО закордоном. Але клієнти зможуть використати кошти зі своїх карток для розрахунків на СТО.

7. Згідно з умовами договорів вартість ремонту за кордоном розраховується таким чином:

  • за наявності рахунку СТО – запасні частини за рахунком СТО за курсом НБУ, роботи за нормативами СТО за кордоном, але за середньорегіональними розцінками в Україні;
  • якщо рахунку СТО немає – за калькуляцією на підставі даних Аудатекс в Україні, також клієнт має можливість відправити нам рахунок СТО і ми здійснимо доплату за умовами договорів.

ARX також продовжує виконувати обов’язок перед державою — 74 мільйони гривень податків було сплачено достроково до українського бюджету.

Всього ж у 2021 році ARX та ARX Life сумарно перерахували понад 300 мільйонів гривень податків та зборів до бюджету України. Це на 22 мільйони гривень більше, ніж у 2020 році.

«Допомога країні, нашій армії та всім, хто її потребує в важкі часи — пріоритет нашої компанії сьогодні. Ми продовжуємо працювати та допомагаємо нашій економіці. Це наш внесок у перемогу», — Андрій Перетяжко, голова правління ARX.

Продовжуємо працювати, виконуємо свої зобов’язання та віримо у майбутнє нашої незалежної держави.

Автор: команда страхової компанії ARX

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук