Компанія MOYO повернулась до роботи

24 лютого в компанії прийняли рішення тимчасово призупинити роботу всіх магазинів мережі MOYO, складів та офісу, щоб не наражати на небезпеку співробітників по всій Україні.

З початку повномасштабного вторгнення росії перед керівництвом MOYO постало декілька важливих та складних завдань:

  • забезпечити підтримку, в тому числі матеріальну, для всіх співробітників компанії;
  • організувати подальшу роботу компанії в тих регіонах, де це можливо, щоб клієнти компанії мали доступ до необхідних товарів;
  • консолідувати всі ресурси для підтримки Збройних Сил України, бригад територіальної оборони та волонтерів.

Крок за кроком вирішуючи ці завдання, було підтверджено, що MOYO — дійсно надійна компанія, яка за будь-яких умов готова стати опорою для своїх співвітчизників та співробітників. На сьогоднішній день в компанії не скорочують велику команду й підлаштовують усі робочі процеси та логістику до нових обставин.

У першій декаді березня почали відновлювати роботу мережі MOYO у різних містах. 

Усі ланцюги поставок зазнали значних змін через війну, але MOYO продовжують роботу з ключовими постачальниками та домовляються із орендодавцями. В компанії є достатні залишки товарів на складі та в магазинах, якими забезпечують наявність асортименту. На сьогодні працює 19 магазинів, їх актуальний перелік та графік роботи можна дізнатись за посиланням. Крім того, мережа продовжує приймати замовлення через інтернет-магазин moyo.ua і доставляють замовлення «Новою Поштою». Доставка в магазини та поштомати НП, а також замовлення на суму понад 500 гривень у відділення НП — безкоштовні.

Незалежно від географії українці продовжують купувати смартфони та ноутбуки, аксесуари та комплектуючі. Значно зріс попит на стартові пакети, навушники, WiFi-адаптери, портативні акумулятори, карти пам’яті, дрібну побутову техніку, яка допомагає вимушеним переселенцям в облаштуванні нового побуту.

MOYO знають як важливо для ментального здоров’я людей намагатися підтримувати звичний спосіб життя під час війни. І розуміють потреби переселенців, які залишили свої домівки та вимушені починати все з нуля, тож доклали всіх зусиль, щоб зробити доступною для замовлення всю техніку та електроніку першої необхідності з асортименту MOYO від лідерів ринку — світових технічних гігантів.

З початку війни компанія MOYO сплатила понад ніж 5 мільйонів гривень податків. MOYO активно допомагають військовим і представникам територіальної оборони технікою та електронікою і захоплюються мужністю, патріотизмом та єдністю українців. Наша компанія долучилася до всеукраїнської ініціативи передачі коштів на підтримку Збройних сил України. Частина співробітників компанії вступила до лав української армії та тероборони або стала волонтерами, і команда MOYO щиро вдячна кожному, хто своїми діями наближає перемогу.

Так переможемо! Слава Україні!


MOYO — національний омніканальний ритейлер техніки та електроніки в Україні, працює з 2009 року. На сьогодні мережа MOYO об’єднує понад 50 магазинів у більше 30 міст та єдиний в Україні цілодобовий магазин-склад техніки та електроніки MOYO 24/7 у Києві. 2021 року компанія отримала нагороду від Української народної премії «Мережа магазинів техніки №1 в Україні». В асортименті ритейлера понад 40 тисяч сертифікованих товарів від більш ніж 500 світових виробників. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук