Coworking Platforma Art-Zavod відкриває свої двері для резидентів та всіх охочих

Coworking Platforma Art-Zavod відкриває свої двері для резидентів та всіх охочих, щоб допомогти людям рухатися вперед у своєму житті, співпрацювати один з одним і надихати один одного.

У колаборації з Офером Керзнером, співзасновником Platforma Art-Zavod простір вільно відкритий для усіх людей, які хочуть працювати.

Коворкінг Platforma зібрали команду юристів та бухгалтерів, які безкоштовно консультують, як відновлювати, підтримати та рухатися вперед бізнесу.

Також Platforma безкоштовно надасть простір для подій, щоб різні спільноти могли знову зібратися та перезапустити креативні бізнес-процеси.

Пан Керзнер, який також брав участь у створенні логістичного центру, що розповсюджує велику кількість гуманітарної допомоги та брав участь в евакуації та медичному лікуванні за кордоном дітей з важкими діагнозами, сказав:

«Слід використовувати все, що у нас є: зв’язки, активи та людські ресурси для того, щоб ми не зупинялися, наша перемога – продовжувати жити, творити та надихати один одного, і ми створимо умови, щоб це сталося».

Важливо відзначити, що Coworking Platforma Art-Zavod має добре продуману систему безпеки та укриття. Вхід для нерезидентів здійснюється за попередньою реєстрацією, щоб контролювати кількість людей, які приходять. Оскільки погода стає теплішою, Coworking Platforma Art-Zavod відкриє більше приміщень, які дозволять людям підключатися до Wi-Fi, а також конференц-зали та зали для подій.

Coworking Platforma також відкриє двері галереї Platforma, розташованої в центрі міста в бізнес-центрі Leonardo.

Запрошуємо всіх, хто хоче попрацювати в затишній атмосфері, провести зустрічі, приєднатися до відповідних спільнот, відвідати нас та безкоштовно користуватися нашим простором.

Наразі ми плануємо залучати цікавих партнерів для проведення корисних заходів, семінарів, зустрічей, а також надавати простір тим, хто цього потребує.

Щоб відвідати коворкінг потрібно заповнити форму.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук