Horizon Capital інвестувала в ІТ-компанію Miratech

Читати на RU

Американська інвестиційна компанія Horizon Capital інвестувала в українську технологічну компанію Miratech. Сума угоди не розголошується. Угоду провів фонд Emerging Europe Growth Fund III, LP (EEGF III) обʼємом в $200 млн (дочірня структура Horizon Capital), середній чек якого, як правило, складає $5-20 млн на компанію.

  • В релізі зазначається, що, викупивши міноритарний пакет акцій Miratech, Horizon стала одним із найбільших інвесторів компанії.
  • Miratech – сервісна ІТ-компанія, заснована в 1989 в Україні. На сьогодні головний офіс компанії розміщений у Нью-Йорку, США. Компанія має центри рзробки також у Польщі та Словаччині.
  • Наразі компанія працює в 25 країнах та налічує більше 700 співробітників. Серед клієнтів Miratech світові бренди зі списку Fortune 500, а також зростаючі компанії з секторів фінансів, охорони здоровʼя, технологій, а також кредитні, урядові та телекомунікаційні компанії.
  • Як повідомив засновник та СЕО Miratech Валерій Куций, протягом останніх років компанія розглядала декілька світових інвесторів, але обрала Horizon Capital. Повідомляється, що Horizon Capital допоможе Miratech прискорити глобальну експансію.
  • У свою чергу, Horizon залучив ще одну відому компанію у сфері IT-консалтингу у своє портфоліо.

Horizon Capital – американський інвестиційний фонд, який спеціалізується на інвестиціях в країнах Європи, що розвиваються. Однією з таких країн є Україна. В українському портфелі Horizon Capital такі компанії, як Rozetka-EVO, Ajax Systems, Genesis, MakeUp, Jooble та інші.

EEGF III є одним з пʼяти фондів під управлінням Horizon Capital. EEGF III орієнтується насамперед на технологічні компанії з високим темпом зростання та експортно-орієнтований бізнес.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук