У CleanMyMac велике оновлення. Як отримати бету

Читати на RU

CleanMyMac X запускає бета-версію оновленого меню у застосунку, яка включає нові аналітичні інструменти для кращого контролю за станом комп’ютерів Mac. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

В меню з’являться кілька нових моніторів: захисту, сховища і жорсткого диска, центрального процесора, оперативної пам’яті та батареї. Оновлення буде доступним для всіх користувачів, разом з безплатною пробною версією продукту.

Що зміниться

  • Моніторинг захисту дає швидкі рекомендації щодо того, як захистити Mac від шкідливих програм та загроз.
  • Моніторинг сховища та жорсткого диск допомагає відстежувати доступне місце на диску, температуру, типи даних, які зберігаються на диску, та розмір цифрового сміття, яке можна негайно очистити.
  • Моніторинг ЦП, окрім навантаження на процесор, тепер показує застосунки, що споживають найбільше ресурсів, час безперервної роботи системи та слідкувати за незвичайними стрибками активності.
  • Моніторинг оперативної пам’яті допомагає дізнатися, що відбувається з оперативною пам’яттю комп’ютера, які програми її споживають, і чи можна її оптимізувати.
  • Моніторинг батареї дає можливість стежити за кількістю циклів заряджання, загальним станом батареї та часом, який знадобиться для її повної заряджання.

Усі користувачі macOS 10.10 і пізніших версій можуть приєднатися до бета-тестування застосунку та поділитись зворотнім зв’язком, натиснувши кнопку «Надіслати відгук».

Як отримати бету безкоштовно

Щоб завантажити бета-версію застосунку з оновленим Меню, потрібно:

  1. Завантажити CleanMyMac X з сайту MacPaw
  2. Відкрити «Параметри»
  3. Обрати «Пропонувати оновлення до бета-версій»
  4. Натиснути «Перевірити оновлення».

CleanMyMac X — застосунок для очищення та оптимізації комп’ютерів Mac від української компанії MacPaw. Перша версія утиліти була створена у 2008 році, а у 2018 вийшла четверта версія продукту — CleanMyMac X. У 2021 CleanMyMac X отримав підтримку процесорів Apple Silicon, оновлений дизайн та декілька міжнародних дизайн-нагород: Red Dot Award, UX Design Award та Asia Design Prize. У 2022 застосунок був номінований на Webby Awards та отримав оновлення Деінсталятора, яке дозволило знаходити та видаляти підозрілі програми російських та білоруських розробників.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук