Google надав українським викладачам 43 000 Chromebook

Читати на RU

Американська компанія Google, яка виробляє лінійку ноутбуків Chromebook, надала українським викладачам та вчителям 43 000 пристроїв. Вони потрібні для дистанційного навчання в час війни.

  • Google також співпрацює з місцевими організаціями, щоб навчати близько 50 000 викладачів і надає оновлення Chrome Enterprise, щоб школи могли налаштовувати пристрої та керувати ними віддалено.
  • Під час серії семінарів та онлайн-матеріалів викладачів вчать, як найкраще використовувати свої пристрої та набір інструментів Google Workspace for Education, які також надлив Google.
  • Google for Education також продовжуватиме оновлювати такі ресурси, як Teach From Anywhere , центр інформації, порад, навчання та інструментів, розроблений під час пандемії.
  • Кілька преміальних функцій Google Workspace for Education стали доступними для українських університетів безкоштовно до кінця року. Це дозволить університетам проводити більш масштабні зустрічі до 250 учасників, а також записувати їх безпосередньо на Диску.

Міністерство освіти і науки України прогнозує, що понад 3,7 мільйона учнів навчаються дистанційно. Найближчими тижнями компанія Google розширить канал Learning на YouTube, щоб включити українську мову. Українські учні віком 13-17 років зможуть знаходити контент, який підтримує їх навчальну програму, де б вони не були. Це включатиме низку предметів, узгоджених з національною програмою, від вивчення української літератури та мови до фізики, біології, хімії, математики тощо.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук