Співзасновник Banda Agency Павло Вржещ потрапив в рейтинг Adweek Creative 100 

Adweek Creative 100 опублікував рейтинг сучасних лідерів креативних агенцій, які змогли не лише досягти успіху на особистому рівні, але й спрямувати наступне покоління талантів. До цьогорічного рейтингу потрапив співвласник і креативний директор української рекламної агенції Banda Agency Павло Вржещ.

Павло Вржещ. Джерело: Adweek

«Banda, названа Effie Awards у 2020 році найефективнішою незалежною агенцією у світі, вже мала світову репутацію креативних інновацій до вторгнення її рідної України в лютому 2022 року. Агенція швидко спрямувала свою енергію на створення кампанії та колаборації, спрямовані на боротьбу зі скандально відомою пропагандистською машиною президента росії володимира путіна», — написали в Adweek.

Brave Ukraine. Джерело: Adweek

Крім того, укладачі рейтингу окремо відзначили створену з президентом Володимиром Зеленським глобальну кампанію Brave Ukraine спрямовану на те, щоб підкреслити хоробрість українців.

«Для нас було важливо зосередитися на повідомленні, яке буде максимально ефективним зараз і в майбутньому. Що краще відгукнеться, що додасть сил і підніме моральний дух? Без сумніву, це українська хоробрість. Без цього не буде свободи, не було б і України. А українська хоробрість сьогодні безпрецедентна: хоробрість військових, хоробрість простих людей, наших міст», — сказав Вржещ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук