Додатки FitCoach та Yoga-Go стали безкоштовними для українців

2

Компанія Welltech надає безкоштовний доступ до двох своїх топ-продуктів для власників українських акаунтів в App Store та Google Play.

Кожен українець зараз балансує на межі можливостей, намагаючись одночасно втримати безпеку, роботу, волонтерство, стосунки та здоров’я. Сьогодні як ніколи потрібно дбати про свій фізичний та ментальний стан.

Відтепер кожен власник українського профілю у Play Market та App Store може отримати безкоштовний доступ до додатків FitCoach та Yoga-Go.

Українцям доступна уся мегафункціональність додатків, а це сотні тренувань та челенджів, плюс безкоштовний доступ до посібників із харчування та схуднення, покращення сну та підвищення щоденної активності. Як бонус користувач отримує зручний інтерфейс, який тепер доступний ще й українською.

Функціональність доступних тренувань

FitCoach входить до топ-3 додатків у світі для тренувань вдома. Уже понад 20 мільйонів користувачів завантажили цей фітнес-додаток і покращують якість свого життя за індивідуальним планом.

Тренування з FitCoach — це те ж саме, що й заняття з особистим тренером. У додатку ви знайдете докладні тренування з високоякісними відеогідами, а також покрокові аудіоінструкції та поради щодо техніки виконання вправ.

Доступний персональний план харчування зі здоровими, простими та смачними рецептами, фото, калорійністю та харчовою цінністю.

Завдяки функції голодування ви можете відстежувати свій графік прийому їжі, а трекер допоможе вам контролювати вагу.

Серед тренувань є кардіо та силові, а також стретчинг, йога, пілатес, HIIT (різновид інтервального тренування, який чергує інтенсивні кардіо або силові вправи з відпочинком або інтервалами вправ низької інтенсивності), 7-хвилинні тренування, ранкові зарядки та відновлювальні тренування, і навіть бокс.

Якщо ви віддаєте перевагу йозі, тоді наш додаток Yoga-Go саме для вас, його обрали понад 23 мільйонів користувачів, і він впевнено займає перше місце в рейтингу додатків для йоги.

У стані стресу м’язи в постійному спазмі, що не дає нормально функціонувати органам. Щоби вийти зі стресу, потрібно повернути їх нормальний тонус. Іноді достатньо просто потягнутись, розім’яти пальці рук та ніг, шию. Це активізує префронтальну кору мозку, допомагає краще думати та швидко реагувати, а сьогодні це може врятувати життя. Йога нормалізує рівень активності людини. Тривожних вона трохи заспокоює, а втомлених — заряджає.

Yoga-Go — це джерело простих домашніх тренувань із йоги та пілатесу, які не забиратимуть у вас багато часу. Ви можете почати тренування де б ви не були в цей момент, витратити всього від 7 до 30 хвилин, спалити до 200 кілокалорій за заняття, а ще розслабитись та відволіктись.

Як скористатися пропозицією для українців?

Усе надзвичайно просто.

  1. Завантажуєте додаток з Play Market або App Store.
  2. Проходите онбоардинг для реєєстрації.
  3. Тренуєтесь.

Ми максимально спростили процес для користувача: жодних промокодів чи звернень до служби підтримки.

Звісно, це ускладнило процес підготовки такого апдейту, але для нас було дуже важливим зробити використання додатка комфортним із моменту завантаження.

З початку війни ми, як компанія, активно підтримуємо Україну фінансово та інформаційно, надаємо гуманітарну допомогу тим, хто її потребує. Ми розвиваємо наші продукти та продовжуємо активно шукати спеціалістів

Наші продукти стали для нас можливістю розповісти правду про війну в Україні.

Ще на початку березня наша команда оперативно відреагувала та оновила додатки FitCoach, Muscle Booster, OMO, WalkFit та Yoga-Go, додавши до них надзвичайно цінну функцію: актуальні новини про війну в Україні та посилання для тих, хто хоче допомогти мирному населенню, що постраждало від військової агресії з боку Росії.

Понад 160 мільйонів звантажень наших додатків допомогли нам  донести правду про війну в Україні до мільйонів користувачів на Заході. 

А відкритий доступ до наших додатків, ми віримо, допоможе українцям підтримувати своє фізичне та ментальне здоровʼя.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук